Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Anaconda Dětský Spacák Freelancer Vagabond 2-S

Anaconda Dětský  Spacák Freelancer Vagabond 2-S
Anaconda Dětský  Spacák Freelancer Vagabond 2-S
Anaconda Dětský  Spacák Freelancer Vagabond 2-S
Anaconda Dětský  Spacák Freelancer Vagabond 2-S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Anaconda Dětský Spacák Freelancer Vagabond 2-S z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, spací pytle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Anaconda Dětský Spacák Freelancer Vagabond 2-S .

Detailní informace

Vagabond 2-S je  ideální pro děti. Pokud berete své ratolesti se sebou na rybářské výpravy, oceníte jistě spacák, ve kterém se „neutopí“. U tohoto spacáku byl kladen důraz na pohodlí a teplotu. Děti v něm budou spát jako v bavlnce, neboť odolá teplotám až do -10 °C.
Vysoce kvalitní spací pytel pro děti a mládež Voděodolný vnější materiál Vysoce kvalitní zipy s „ochranou proti větru“ proti vniknutí chladu Vynechání „Windstopper“ v oblasti krku, ramena jsou chráněna před chladem Materiál: 100% broskvová kůže camo + 100% polyester taft P...ro chladné jarní nebo podzimní noci i ledové zimní dny Šňůrka pro nastavení otvoru v oblasti hlavy Bezpečnostní pás se sponou proti sklouznutí z lehátka Přepravní taška z 600D polyesteru Freelancer Camo Skin Rozměry: 175 x 75 cm Přepravní velikost: 45 x 25 cm Vnitřní materiál: fleece Do -10 stupňů Celsia Hmotnost: 2,61 kg 2 vrstvy

Produkt je výrobek značky Anaconda ,distribuovaný s EAN kódem 4039507268695.

Procházet zboží z kategorie Sport Anaconda, Outdoorové aktivity Anaconda, Kempování a turistika Anaconda, Spací pytle Anaconda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Trespass Doze Červená Spací pytel

Velikost UNI / Red / Polyester Hollowfibre / Trespass
849,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Anaconda Dětský Spacák Freelancer Vagabond 2-S a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, spací pytle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Anaconda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Anaconda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Anaconda Dětský Spacák Freelancer Vagabond 2-S
Právě si prohlížíte...

2369,- Kč