Dámské kraťasy OTP 8.5" Helikon-Tex® – Taiga Green / černá - 20% sleva

-20%
Dámské kraťasy OTP 8.5
Dámské kraťasy OTP 8.5
Dámské kraťasy OTP 8.5
Dámské kraťasy OTP 8.5
920 1 150 1809
920,- Kč

Původní cena: 1 150,- Kč


Hodnocení:


Dámské kraťasy OTP 8.5" Helikon-Tex® – Taiga Green / černá z kategorie oblečení a móda, oblečení, Šortky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Dámské kraťasy OTP 8.5" Helikon-Tex® – Taiga Green / černá .

Zlevněné zboží

Polská značka Helikon-Tex patří v segmentu outdoorového a taktického oblečení a vybavení k těm nejlepším. Dokazují to i tyto dámské kraťasy OTP 8.5", které jsou vyrobeny z pohodlných materiálů a využití najdou kdekoliv v přírodě.
Outdoorové taktické kalhotyKraťasy OTP (v tomto případě specificky v dámském provedení) jsou zkrácenou variantou oblíbených kalhot OTP, což je zkratka pro Outdoor Tactical Pants. Kalhoty OTP vycházejí z konceptu Helikon-Tex UTP, ale jsou lépe uzpůsobeny civilnímu využití – civilněji totiž i vypadají. Přesto neztrá...cejí prakticky nic ze svých taktických prvků.
Pro teplé letní dnyZkrácená varianta kalhot OTP, která náleží do řady Helikon-Tex Outback Line, je určena především pro využití v teplých letních dnech. Lehký a elastický materiál Versastretch Lite neomezuje pohyb a zajišťuje dlouhou životnost a odolnost těchto kraťas.
Maximální kvalita a výdrž materiáluKraťasy Helikon-Tex OTP jsou svým střihem i materiálem koncipovány tak, aby vyhovovaly uživatelům (respektive v tomto případě uživatelkám), kteří u svého oblečení požadují maximální kvalitu, funkčnost a výdrž materiálu.
Celkem osm kapesDámské kraťasy OTP jsou osazeny celkově osmi praktickými kapsami, do kterých můžete umístit veškeré potřebné vybavení. Jedná se o dvě klasické přední kapsy ze síťoviny na ruce se zesílenými okraji pro připnutí vybavení s klipem (třeba nože), 2 přední kapsy se zapínáním na suchý zip, 2 kapsy na vybavení na stehnech se zapínáním na zip a 2 ploché kapsy vzadu.
Pro taktické opaskyDalší výhodou dámských kraťas OTP je jejich kompatibilita s taktickými opasky až do šíře 50 mm. Dostatečně široká jsou i samotná poutka, a tak se můžete spolehnout na jejich kvalitu. Součástí šortek jsou také dvě poutka na karabiny nebo „D“ kroužky.
Neomezuje pohybDesign a uspořádání kapes zajišťuje, že ani s plnými kapsami nebudou tyto kraťasy omezovat pohyb nositelky. Navíc jsou kraťasy celkově navrženy tak, aby dokonale kopírovaly siluetu ženského těla a nositelce tak skvěle padly. Dámské kraťasy Helikon-Tex OTP 8.5" nejlépe prokážou svou praktičnost v taktických a outdoorových aplikacích.
Benefity, o kterých musíte vědět:softshellpovrchová úprava Dupont Teflon Shield+chrání před lehkým deštěmneprofouknourychle schnouanatomický střihpřizpůsobeno ženské postavě4-way elastic = elastické ve všech směrechneomezuje pohybevropský patentzapínání poklopce na klasický zip a na suchý zip (místo obvyklého knoflíku)elastický pas – na zadní části gumacelkem 8 kapes2 přední kapsy ze síťoviny na ruce se zesílenými okraji umožňujícími připnutí vybavení s klipem2 přední kapsy se zapínáním na suchý zip2 kapsy na vybavení na stehnech se zapínáním na zip2 ploché kapsy vzaduširoká opasková poutka (až do 50 mm)2 poutka pro karabiny nebo „D“ kroužky

Produkt je výrobek značky Helikon-tex®.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Helikon-tex®, Oblečení Helikon-tex®, Šortky Helikon-tex®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Šedé pánské džínové kraťasy Ombre Clothing W311

Velikost XL / šedá / 98 % bavlna, 2 % elastan / Pro muže / Ombre clothing
899,- Kč
369,- Kč
Detail

Černé kraťasy Celio Totembm

Velikost XXL / černá / 95 % polyester, 5 % elastan / Pro muže / Celio
999,- Kč
575,- Kč
Detail
799,- Kč
415,- Kč
Detail

Černé pánské tepláky New Era Neyyan

Velikost S / černá / Hlavní část - 80 % bavlna, 20 % polyester; kapsy - 100 % bavlna / Pro muže / New era
1 499,- Kč
1 047,- Kč
Detail

Béžové dámské kraťasy VERO MODA Natali

Velikost XXL / Béžová / 100 % bavlna / Pro ženy / Vero moda
599,- Kč
479,- Kč
Detail

Světle modré dámské teplákové kraťasy JDY Paris

Velikost M / Světle modrá / 60 % bavlna, 40 % polyester / Pro ženy / Jdy
599,- Kč
319,- Kč
Detail

Růžové dámské kraťasy Kilpi BREE-W

Velikost XXL / Růžová / 90 % nylon, 10 % elastan / Pro ženy / Kilpi
1 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dámské kraťasy OTP 8.5" Helikon-Tex® – Taiga Green / černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, Šortky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Helikon-tex® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Helikon-tex® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dámské kraťasy OTP 8.5" Helikon-Tex® – Taiga Green / černá
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

920,- Kč