Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAGIX XARA Web Designer Premium

MAGIX XARA Web Designer Premium

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAGIX XARA Web Designer Premium z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro střih videa, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MAGIX XARA Web Designer Premium .

Detailní informace

DOWNLOAD: http://www.magix.com/redeem  Sníte o vytvoření vlastní webové stránky jako vizitky vaší společnosti, základu pro vaši komunitu nebo pro prezentaci vašich projektů online? S Xara Web Designer Premium vás od toho dělí jen několik kliknutí. Začněte ještě dnes s intuitivním pracovním postupem a množstvím šablon připravených k použití.Bez ohledu na to, zda se jedná o serióz...ní, elegantní nebo hravé, Xara Web Designer nabízí ty správné šablony a návrhy pro jakýkoli účel. Vyberte si z řady zcela přizpůsobitelných webových šablon a jednoduše vytvořte svou online prezentaci přesně tak, jak chcete. A nezáleží na tom, kterou hostingovou platformu používáte!Bez ohledu na to, se kterou šablonou pracujete, lze ji podle potřeby snadno přizpůsobit do nejjemnějších detailů. Například nástroj pro výběr barev vám umožňuje použít barevnou paletu fotografie na celou vaši webovou stránku jediným kliknutím. Dosáhněte sladěného designu během několika vteřin. Kompatibilita : Windows 10 < Licence : Plná verze

Produkt je výrobek značky Magix.

Procházet zboží z kategorie Software Magix, Počítačový software Magix, Multimediální software Magix, Software pro střih videa Magix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAGIX XARA Web Designer Premium a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro střih videa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Magix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Magix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAGIX XARA Web Designer Premium
Právě si prohlížíte...

2395,- Kč