Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAGIX XARA Photo & Graphic Designer 18

MAGIX XARA Photo & Graphic Designer 18

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAGIX XARA Photo & Graphic Designer 18 z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro střih videa, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MAGIX XARA Photo & Graphic Designer 18 .

Detailní informace

DOWNLOAD: http://www.magix.com/redeem  Načerpejte inspiraci z obrázků, popusťte uzdu své kreativitě a vytěžte z každého projektu maximum. Xara Photo & Graphic Designer nabízí vše, co potřebujete pro úpravu obrázků a grafický design, a je založen na jednoduchém a rychlém pracovním postupu.Rozsáhlý online katalog obsahuje množství šablon, které lze přizpůsobit do nejmenších detailů pro jakýkoli... projekt. Perfektní, když chcete mít plnou kreativní kontrolu nad každým aspektem designu. Ať už chcete vytvářet pozvánky, pohlednice nebo příspěvky na sociálních sítích, profesionální výsledky jsou zaručeny.Ve vašich fotografiích je víc, než si myslíte! Se spoustou intuitivních nástrojů jste připraveni na jakoukoli výzvu, ať už jde o kompenzaci expozice, retušování nebo kreativní úpravy. Přidejte svůj vlastní osobní styl pomocí široké škály filtrů a efektů, které bezproblémově fungují s vašimi obrázky – rychle a jednoduše jediným kliknutím.Vlastní grafika, ikony a loga dodají vašim návrhům jedinečný nádech. Pomocí integrovaných vektorových grafických nástrojů můžete intuitivně navrhovat podle svých představ a měnit velikost obrázků bez ztráty kvality. Navíc, s více než 1000 vestavěnými fonty je nyní typografie hračkou. Přidejte text, který je působivý a jednoduše vypadá skvěle. Licence : Plná verze Kompatibilita : Windows 10

Produkt je výrobek značky Magix.

Procházet zboží z kategorie Software Magix, Počítačový software Magix, Multimediální software Magix, Software pro střih videa Magix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAGIX XARA Photo & Graphic Designer 18 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro střih videa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Magix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Magix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAGIX XARA Photo & Graphic Designer 18
Právě si prohlížíte...

1197,- Kč