Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAGIX VEGAS Edit 20 - 42% sleva

-42%
MAGIX VEGAS Edit 20

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAGIX VEGAS Edit 20 z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro střih videa, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MAGIX VEGAS Edit 20 .

Zlevněné zboží

DOWNLOAD: http://www.magix.com/redeem  Výkonné, ale intuitivní úpravy videa pro tvůrce obsahu. Jednoduše vytvářejte YouTube videa, návody nebo recenze produktů a sdílejte je se svým publikem. Vytvářejte jednoduché vlogy nebo filmová mistrovská díla pomocí profesionálních nástrojů, které se snadno používají. Vytvářejte poutavé scény se stovkami předvoleb, abyste zau...jali své publikum. Oživte svůj text pomocí animovaných názvů a předvoleb. Dodejte svému videu jedinečný vzhled nebo konzistentní náladu pomocí úprav a gradace. Zachraňte jinak nepoužitelná videa. Zachyťte živé zdroje videa a obrazovky a vytvořte návody, hry nebo marketingový obsah. Produkujte čistý zvuk v rámci VEGAS Pro. Sdílejte svou konečnou úpravu na YouTube a jiných sociálních médiích. Kompatibilita : Windows 10 < Kompatibilita : Windows 11 Licence : Plná verze

Produkt je výrobek značky Magix.

Procházet zboží z kategorie Software Magix, Počítačový software Magix, Multimediální software Magix, Software pro střih videa Magix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAGIX VEGAS Edit 20 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro střih videa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Magix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Magix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAGIX VEGAS Edit 20
Právě si prohlížíte... - 42% sleva

3059,- Kč