XHUN Audio ShineVerb

XHUN Audio ShineVerb
1 602 468 47
1 602,- Kč

Původní cena: 468,- Kč


Hodnocení:


XHUN Audio ShineVerb z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XHUN Audio ShineVerb .

Detailní informace

ShineVerb je kreativní nástroj speciálně navržený pro účely dozvuku, prostorové úpravy a podbarvení zvuku. Tento víceúčelový efektový procesor sestává ze souboru modelovaných analogových převodů a digitálních zařízení, která jsou uspořádána v rackové skříni a přístupná prostřednictvím jednoduchého a snadno použitelného rozhraní.... />S cílem poskytnout rozšířenou míru expresivity a všestrannosti pro jakýkoli scénář zvukového designu obsahuje ShineVerb kromě digitálního jádra dozvuku založeného na rezonátoru také zesilovač stereofonního obrazu, analogový předzesilovač a koncový, hybridní zesilovač pro další podbarvení zvuku.
Vlastnosti:
Přesné modelování analogových převodů a digitálních zařízení, kterého bylo dosaženo přijetím přístupu Advanced Component Simulation (ACS). Úplná 64bitová přesnost zpracování pro každý jeden aspekt simulace. Kompletní sestava typu vše v jednom: analogový předzesilovač + digitální reverbová jednotka + hybridní zesilovač. Obsahuje analogový vícekanálový směrovač / předzesilovač PRE-AF24. Vícerežimový směrovač vstupního signálu s regulací zesílení (od -inf dB do +6 dB). Analogový modelovaný obvod overdrive s ovládáním gainu (od +0 dB do +18 dB). Analogový modelovaný (transformace zachovávající topologii) vícerežimový filtr (1-pólová dolní nebo horní propust). Vybaven pokročilým digitálním rezonančním reverbem REEVERB XT. Nádherný reverbový engine založený na rezonátorech s rozšířenou sadou ovládacích prvků. Engine s předčasným zpožděním (až 2 sekundy). Engine Panorama enhancer, pro jemné nastavení šířky stereofonního obrazu zpracovaného zvuku. Obsahuje vícezdrojový mixážní pult/zesilovač MIX-DF42. Blok digitálního filtru s více režimy (bypass / normální / invertovaný) (2-pólový Low-pass a 2-pólový High-pass). Analogový modelovaný obvod saturace s regulací zesílení (od +0 dB do +15 dB). Závěrečná sekce mixéru s ovládáním směšování (suché/mokré) a hlavní hlasitosti (od -inf dB do +6 dB). Včetně více než 30, vícescenových továrních presetů. Podpora vzorkovacích frekvencí od 44,1 kHz do 192 kHz. K dispozici ve více velikostech rozlišení grafického rozhraní. Download: https://www.xhun-audio.com/site/xhun.php?page=userarea   Kompatibilita : Linux Licence : Plná verze Typ : Reverb Kompatibilita : Windows Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Kompatibilita : Mac OS Podporované formáty pluginů : VST3 Systémové požadavky : Mac OSX 10.7 < Podporované formáty pluginů : AU Systémové požadavky : Win XP< Podporované formáty pluginů : VST

Produkt je výrobek značky Xhun Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Xhun Audio, Počítačový software Xhun Audio, Multimediální software Xhun Audio, Software pro skládání hudby Xhun Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 939,- Kč
8 559,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

XHUN Audio ShineVerb a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xhun Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xhun Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XHUN Audio ShineVerb
Právě si prohlížíte...

1602,- Kč