XHUN Audio Resonheart

XHUN Audio Resonheart
1 848 468 1511
1 848,- Kč

Původní cena: 468,- Kč


Hodnocení:


XHUN Audio Resonheart z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XHUN Audio Resonheart .

Detailní informace

ResonHeart je fyzikální modelová simulace nikdy předtím neviděného experimentálního akustického nástroje na bázi aerofonu.
Tento originální stroj, který se vyznačuje komplexní architekturou založenou na modalitách, byl vysloveně vytvořen k napodobování zvuku různých rodin akustických nástrojů - jako jsou dechy, membrány, chromatické bicí, etnické loutny a píšťa...ly, sklenice, činely a crashe, vokální soubory a sbory celá orchestrální smyčcová sekce - jakož i pro vytváření velmi netradičních, organických tónů, vyvíjejících se textur a expresivních pohybových podložek.
Každý jednotlivý komponent uvnitř ResonHeart, který pracuje na principech dynamiky tekutin a je navržen tak, aby se dal potenciálně replikovat v reálném světě, byl modelován podle stávajícího hardwaru – komerčně dostupných zařízení, jako jsou vzduchová čerpadla, pneumatické ventily a kovové rezonátory. Rovněž byla pečlivě modelována akustika okolních místností, přičemž se simulovalo široké spektrum prostorových prostředí, od malých komor přes velké koncertní sály až po katedrály s kamennými stěnami a další.
Kromě toho je ResonHeart vybaven přehledným a intuitivním rozhraním, díky kterému je proces navrhování zvuku snadný a efektivní.
Vlastnosti
Fyzikální modelování simulace komplexního stroje pro generování akustického zvuku, kterého bylo dosaženo přijetím přístupu Advanced Component Simulation (ACS). Plná 64bitová přesnost zpracování každého jednoho aspektu simulace. Stoprocentně originální mechanický akustický nástroj založený na aerofonu, který se vyznačuje artikulovanou modální architekturou a dokáže napodobovat tóny a chutě jiných akustických nástrojů. Kompletně složen z mechanických komponentů (rezonátory, motory, ventily), které byly modelovány podle stávajících, komerčně dostupných dílů. Motory vzduchového čerpadla se speciální automatikou a ovládáním retra. Venturiho ventily. Výkyvné motory a ventily (od 0,1 Hz do 20 Hz). Pneumatické solenoidové ventily (s 3 ms clonou, 2 ms časováním zveřejnění). Řízení rozptylu turbulence vzduchu. Komplexní rezonátorový blok (jeden na každý hlas) složený ze šestnácti univerzálních Helmholtzových rezonátorů, každý s nezávislým ovládáním ladění (vnitřního objemu) a tlaku (náustku). Speciální modulace pro ladění rezonátorů s ovládacími prvky Swing, Contour, Velocity a Pitch Follower. Speciální modulace pro tlak rezonátorů s ovládacími prvky Swing, Contour, Velocity a Pitch Follower. Pracuje jako jednohlasný nebo vícehlasý (4-hlasný) nástroj. Skutečná polyfonie, dosažená simulací samostatných, plně nezávislých mechanických generátorů zvuku. Samostatné ovládací prvky pro globální ladění, rozladění (spread) hlasů, ohýbání výšky tónu (amount) a portamento. Přesná simulace místnosti/sálu (na bázi rezonátoru). Mechanismus prostorového posunu, uspořádání čtyř hlasů/bloků nástroje v prostoru místnosti. Obsahuje více než 130 továrních presetů připravených k použití, které pokrývají různé styly a žánry, včetně hlubokých a pevných basů, reálných činelů a crashů, blan a perkusí, dřevěných dechových nástrojů, trhaných smyčců, etnických zvonků a... Podporované formáty pluginů : VST3 Kompatibilita : Mac OS Typ : Synth Podporované formáty pluginů : AU Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Systémové požadavky : Mac OSX 10.7 < Kompatibilita : Windows Kompatibilita : Linux Licence : Plná verze Podporované formáty pluginů : VST Systémové požadavky : Win XP

Produkt je výrobek značky Xhun Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Xhun Audio, Počítačový software Xhun Audio, Multimediální software Xhun Audio, Software pro skládání hudby Xhun Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

XHUN Audio Resonheart a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xhun Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xhun Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XHUN Audio Resonheart
Právě si prohlížíte...

1848,- Kč