XHUN Audio LittleOne

XHUN Audio LittleOne
2 440 961 311
2 440,- Kč

Původní cena: 961,- Kč


Hodnocení:


XHUN Audio LittleOne z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XHUN Audio LittleOne .

Detailní informace

LittleOne je věrná softwarová emulace jednoho z nejlegendárnějších a nejoceňovanějších hardwarových analogových syntezátorů.
K vytvoření přirozeného, hlubokého a teplého analogového zvuku byl každý jeden komponent uvnitř LittleOne (oscilátory, filtr, envelopy, LFO, ...) pečlivě modelován tak, aby napodoboval vnitřní chování skutečných hardwarových komponent analogové elektro...niky, jejich původní frekvenční odezvy rozsahy.
Kromě toho LittleOne obsahuje plnohodnotný rack se 16-krokovým analogovým sekvencerem, 16-krokovým efektem trancegate a dvěma sloty pro insert/master efekty, což z LittleOne dělá univerzální a kompletní sestavu zvukové syntézy.
Vlastnosti: - Funkce, které se vyznačují vysokou kvalitou a odolností:
Fyzické modelování simulace skutečného analogového hardwaru, dosažené přijetím přístupu Advanced Component Simulation (ACS) - oscilátory, filtry, envelopy (,...) jsou sestaveny se zachováním jejich původní architektury, obsahující veškeré mikro-nestability a nedokonalosti analogové technologie. Plná 64bitová přesnost zpracování pro každý jeden aspekt simulace. Kompletní analogový syntezátor + sekvencer + trancegate + racková efektová sestava typu vše v jednom. Dva analogové modelované oscilátory bez aliasingu dokazující stejné odezvy nabíjení/vybíjení kondenzátorů, jaké se nacházejí na původních analogových obvodech, s režimem volby spojitých vln (morphing) mezi trojúhelníkem, pilou, čtvercem, impulzem. Legendární 4pólový rezonanční žebříkový filtr low-pass (modelovaný přijetím přístupu transformace zachovávající topologii / zpětné vazby s nulovým zpožděním), který dokazuje všechny původní nelinearity, frekvenční odezvy (i při extrémních modulačních scénářích), vlastní kmitání, jem. Dva 4-stupňové envelope generátory (ADSR) dokazující stejné odezvy nabíjení/vybíjení kondenzátorů, jaké se nacházejí v původních analogových obvodech. Rozšířené možnosti modulace včetně generátoru bílého šumu, zdroje sample-and-hold a vícevlnového nízkofrekvenčního oscilátoru (LFO) s původním frekvenčním rozsahem (od 0,2 Hz do 500 Hz), který umožňuje pokročilé návrhy frekvenční modulace. Skutečná analogová polyfonie. Kromě klasického monofonního režimu se polyfonie (4-hlasy) dosahuje samostatnou simulací čtyř plně nezávislých systémů syntézy (zařízení), jak se předpokládalo v původním rozšíření hardwarové specifikace. Každý ze čtyř nezávislých hlasů (zařízení) lze také samostatně naladit/vyladit pro ještě hlubší a bohatší polyfonní zvuk. Výběr analogových komponent. Vyberte si, jaký druh komponentů chcete použít uvnitř LittleOne: vyberte ultra stabilní komponenty, oscilátory s uzamčenou fází (jako ve většině nejnovějších analogových syntezátorů) nebo vyberte starší, mnohem nestabilnější komponenty a vypněte uzamčení fáze hlavních oscilátorů. Přistupujte ke všem pokročilým funkcím, jako jsou alternativní modulační zdroje/cíle, nastavte rychlost na ovládání odříznutí filtru, rozšiřte rozsah pitch bend, vyberte vstupní kanál MIDI a mnoho dalšího – to vše z led displeje operačního systému. Včetně jednotky XSQ16A (rack), monofonního 16-krokového analogového sekvenceru. Včetně jednotky GAT3D (rack),... Podporované formáty pluginů : VST Podporované formáty pluginů : AU Kompatibilita : Linux Systémové požadavky : Mac OSX 10.7 < Licence : Plná verze Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : VST3 Kompatibilita : Mac OS Systémové požadavky : Win XP< Typ : Synth Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW

Produkt je výrobek značky Xhun Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Xhun Audio, Počítačový software Xhun Audio, Multimediální software Xhun Audio, Software pro skládání hudby Xhun Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

XHUN Audio LittleOne a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xhun Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xhun Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XHUN Audio LittleOne
Právě si prohlížíte...

2440,- Kč