XHUN Audio IronAxe

XHUN Audio IronAxe
2 933 961 916
2 933,- Kč

Původní cena: 961,- Kč


Hodnocení:


XHUN Audio IronAxe z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XHUN Audio IronAxe .

Detailní informace

IronAxe je špičková fyzikální simulace jednoho z nejpopulárnějších a nejoblíbenějších elektroakustických nástrojů: elektrické kytary.
IronAxe je výsledkem dvouletého výzkumu a vývoje, simuluje fyziku všech akustických a elektronických komponentů, které se nacházejí v originálním nástroji, přičemž zachovává stejné nuance a multitechnickou hr...atelnost, jakou nelze provést na standardně zmrazeně znějících samplovaných nástrojích.
Hlavním cílem takového přístupu, který si osvojila společnost Xhun Audio, je rozchod s minulostí – zapomenout na všechny staré, drahé a objemné samplovací knihovny a přijmout novou generaci živých, expresivních, fyzicky modelovaných nástrojů.
S IronAxe si můžete vytvořit vlastní elektrickou kytaru, vybrat typ, počet a polohu snímačů, nastavit knoflíky Tone, abyste získali ten správný zvuk, vybrat tvrdost trsátka nebo trhat strunu prsty v libovolném bodě po její délce. A nakonec tohle všechno (a ještě mnohem více...) můžete ovládat v reálném čase pomocí MIDI klaviatury nebo skutečné - nativně podporované - MIDI kytary.
A přiložená kompletní sada analogově modelovaných Stompboxů, legendárních Amp/Cabinets a Room Simulation, dělají z IronAxe pokročilý nástroj pro design kytarového zvuku, bez potřeby dalších a externích softwarových/hardwarových jednotek.
Vlastnosti/výhody:
Fyzikální simulace modelování reálných elektronických a akustických komponentů. Manipulace se zvukem v jádru zdroje. Zvuk je skutečně generován, nikoli vzorkovaný. Realističnost zvuku a hratelnost artikulací v souladu s realitou. Super hladká dynamika – žádné vrstvy rychlosti. Nástroj a předvolby se načtou v okamžiku. Malá paměťová stopa (pro paměť RAM i pevný disk). Instalace za méně než minutu. Kompletní sestava elektrická kytara + FX / Stompboxy + zesilovač / reproboxy typu vše v jednom. Vytvářejte ve svých produkcích kompletní a realistické skladby Electric Guitar s lehkostí. Vyberte si model kytary: Solidbody se 2 nebo 3 snímači (další budou následovat). Modelování buzení: Vyberte si tvrdost Plectrum nebo strhněte strunu prsty v libovolném bodě po její délce. Modelování strun: nezávislá simulace každé ze 6 (různých) strun s možností výběru materiálu strun, nastavení hodnot napětí a dalších. Modelování snímačů: výběr typu snímačů (single-coil, humbucker, steelplate), jejich počtu a umístění do těla kytary. Modelování interpreta, které umožňuje hraní více technik v reálném čase (Palm Muting, Tapping Harmonics, Strumming atd...) pomocí standardní MIDI klaviatury. Nativní ovládání kytary: Kromě klasického systému ovládání MIDI klaviatury je IronAxe navržen jako pokročilý nástroj pro kytaristy - vytvořte si vlastní a fyzicky přesnou elektrickou kytaru a hrajte na ni prostřednictvím reálné MIDI kytary pro vysoký realismus. Hlavní kompresor a ekvalizér. Čtyři sloty pro insert efekty, které obsahují 10 analogově modelovaných Stompboxů (další budou následovat). Simulace zesilovačů/reproboxů, obsahující 6 legendárních kabinetů (další budou následovat). Úplné mapování MIDI CC#s. Podporované vzorkovací frekvence: 44,1/48/88,1/96 kHz. Download: https://www.xhun-audio.com/site/xhun.php?page=userarea   Kompatibilita : Mac OS Typ : Elektrická kytara Podporované formáty pluginů : VST3 Kompatibilita : Windows Licence : Plná verze Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Systémové požadavky : Mac OSX 10.7 < Kompatibilita : Linux Podporované formáty pluginů : AU Systémové požadavky : Win XP< Podporované formáty pluginů : VST

Produkt je výrobek značky Xhun Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Xhun Audio, Počítačový software Xhun Audio, Multimediální software Xhun Audio, Software pro skládání hudby Xhun Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

XHUN Audio IronAxe a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xhun Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xhun Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XHUN Audio IronAxe
Právě si prohlížíte...

2933,- Kč