XHUN Audio Instruments Bundle

XHUN Audio Instruments Bundle
5 643 2 933 2117
5 643,- Kč

Původní cena: 2 933,- Kč


Hodnocení:


XHUN Audio Instruments Bundle z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XHUN Audio Instruments Bundle .

Detailní informace

Balíček nástrojů obsahuje výkonné virtuální nástroje LittleOne a IronAxe od společnosti Xhun.
Little One
LittleOne je věrná softwarová emulace jednoho z nejlegendárnějších a nejoceňovanějších hardwarových analogových syntezátorů, kompaktního designu, ale zároveň mimořádně výkonného a expresivního.
Kromě přesné rekonstrukce původní signálové ces...ty každý jeden komponent uvnitř LittleOne (oscilátory, filtr, obálky atd.) dokazuje stejnou původní architekturu, frekvenční odezvu a operační rozsah svého analogového hardwarového protějšku, čímž vytváří hluboký, bohatý a teplý zvuk.
K rovnici přidejte plnohodnotný rack se 16stupňovým analogovým sekvencerem, 16stupňový efekt trancegate, dva sloty pro insert/master efekty a výsledkem je kompletní, věrně analogově znějící sestava v pohodlí moderního digitálního studia.
Vlastnosti: - Funkce, které se vyznačují vysokou úrovní kvality:
Fyzické modelování simulace skutečného analogového hardwaru, dosažené použitím přístupu Advanced Component Simulation (ACS) – oscilátory, filtry, envelope (,…) jsou sestaveny se zachováním jejich původní architektury, obsahující všechny mikro-nestability a nedokonalosti analogové technologie.
Plná 64bitová přesnost zpracování pro každý jeden aspekt simulace.
Kompletní sestava "vše v jednom": analogový syntezátor + analogový sekvencer + trancegate efekt + insert/master efekty.
Dva analogové modelované oscilátory bez aliasingu dokazující stejné odezvy nabíjení/vybíjení kondenzátorů, jaké se nacházejí na původních analogových obvodech, vybavené režimem nepřetržité volby tvaru vlny (morphing) mezi trojúhelníkem, pilou, čtvercem, impulzem (včetně modulu).
Legendární 4-pólový rezonanční žebříkový filtr low-pass (modelovaný přijetím přístupu transformace zachovávající topologii / zpětné vazby s nulovým zpožděním), který dokazuje všechny původní nelinearity, frekvenční odezvy (i při extrémních modulačních scénářích), samočinné kmitání.
Dva 4-stupňové envelope generators (ADSR) dokazující stejné odezvy nabíjení/vybíjení kondenzátorů, jaké se nacházejí v původních analogových obvodech.
Rozšířené možnosti modulace včetně generátoru bílého šumu, zdroje sample-and-hold a vícevlnového nízkofrekvenčního oscilátoru (LFO) s původním frekvenčním rozsahem (od 0,2 Hz do 500 Hz), který umožňuje pokročilé návrhy frekvenční modulace.
IronAxe
IronAxe je špičková fyzikální modelová simulace jednoho z nejpopulárnějších a nejoblíbenějších elektroakustických nástrojů všech dob: elektrické kytary.
Výsledkem dlouholetého výzkumu a vývoje je IronAxe, který dosahuje veškeré autentické krásy a expresivity skutečné Elektrické kytary díky simulaci fyziky všech akustických a elektronických komponentů nacházejících se v originálním nástroji, přičemž zachovává stejné nuance a multitechnickou hratelnost, které nelze provést na standardně zmrazeně znějících samplovaných nástrojích.
Rozchod s minulostí – zapomeňte na všechny staré, drahé a objemné samplovací knihovny. S IronAxe si můžete sestavit vlastní kytaru Stratocaster ¹ nebo Telecaster ¹, vybrat typ, počet a polohu snímačů, nastavit... Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : VST Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Kompatibilita : Linux Systémové požadavky : Win XP< Typ : Kytara Licence : Plná verze Podporované formáty pluginů : AU Systémové požadavky : Mac OSX 10.7 < Typ : Synth Kompatibilita : Mac OS Podporované formáty pluginů : VST3

Produkt je výrobek značky Xhun Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Xhun Audio, Počítačový software Xhun Audio, Multimediální software Xhun Audio, Software pro skládání hudby Xhun Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

XHUN Audio Instruments Bundle a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xhun Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xhun Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XHUN Audio Instruments Bundle
Právě si prohlížíte...

5643,- Kč