XHUN Audio Audio Zerobox

XHUN Audio Audio Zerobox
2 440 961 2286
2 440,- Kč

Původní cena: 961,- Kč


Hodnocení:


XHUN Audio Audio Zerobox z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XHUN Audio Audio Zerobox .

Detailní informace

ZeroBox je přesná analogová modelová simulace legendárního, kultovního, sekvencerem řízeného basového syntezátoru, který definoval jednu éru.
Kromě důkladné repliky signálové cesty i fyziky jednotlivých elektronických součástek, které se nacházejí uvnitř původního zařízení (oscilátor, filtry, envelope atd.), byla přidána rozšířená sada funk...cí, vylepšení a obvodových oblouků, čímž se celý syntezátor posunul o krok vpřed.
V neposlední řadě propracovaný front-end sekvenceru a zahrnutí kompletní sady modulačních, analogových saturačních a multitypových efektových jednotek zkreslení dělají ze ZeroBoxu expresivní, výkonný a samostatný nástroj pro použití v jakémkoli scénáři elektronické hudby.
Tento stříbrný Voodoo Box
ZeroBox napodobuje nejen chování a fyziku všech elektronických komponent a signálové cesty, ale také miliardu zvláštností a idiosynkrází, které se nacházejí na původním hardwaru.
Od zvláštně tvarovaných průběhů analogového oscilátoru až po ikonický čtyřpólový analogový filtr s diodovým žebříkem, od generátorů zkreslených obálek až po takzvaný trikový obvod, vše je v ZeroBox věrně zachováno – včetně neobvyklých propojení a interakcí mezi jednotlivými komponenty.
Vestavěný digitálně řízený sekvencer je také modelován se zachováním stejné vintage back-end logiky a subpulzních hodinových dělení původního zařízení, přičemž má plnou výhodu osvěženého front-endu s mnoha snadno dostupnými funkčními vylepšeními (triplety, shuffle atd...).
ZeroBox lze používat ve spojení s jeho vestavěným sekvencerem, jakož is externími sekvencery, nebo jako monofonní sólový syntezátor s jedním oscilátorem s velmi odvážným zvukem a neuvěřitelně hlubokým low-endem.
Kromě hlavního basového syntezátoru je k dispozici celkem šest insert efektů a dva master efekty, které jsou přístupné z rozhraní s jedním pohledem na rack. Je možné si vybrat mezi jednotkou chorus, jednotkou flanger, analogovou modelovanou jednotkou vakuového lampového zkreslení, analogovou modelovanou jednotkou zkreslení na bázi tranzistorů, digitální jednotkou zkreslení na bázi foldbacku, kreativní jednotkou bitcrusher, digitální jednotkou.
Vlastnosti:
Fyzické modelování simulace skutečného analogového hardwaru, dosažené použitím přístupu Advanced Component Simulation (ACS) – oscilátory, filtry, envelope (,…) jsou vytvořeny se zachováním jejich původní architektury, se všemi mikro-nestability a nedokonalosti analogové technologie.
Plná 64bitová přesnost zpracování pro každý jeden aspekt simulace.
Kompletní sestava "vše v jednom": monofonní analogový basový syntezátor + vestavěný analogový sekvencer + analogové a digitální insert/master efekty.
Úplné zachování všech vychytávek, které se nacházejí v původním zařízení :
Legendární obvod gimmick a jeho signálové cesty.
Analogový filtr s omezenou samočinnou oscilací.
Zvláštní chování funkcí akcent a slide.
Vnitřní inverze polarity signálu.
|Analogový modelovaný oscilátor bez aliasingu dokazující stejné reakce na nabíjení/vybíjení kondenzátorů, jaké se nacházejí na původních analogových obvodech,... Systémové požadavky : Mac OSX 10.7 < Podporované formáty pluginů : VST Licence : Plná verze Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Typ : Synth Typ : Bass Podporované formáty pluginů : AU Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : VST3 Systémové požadavky : Win XP< Kompatibilita : Mac OS Kompatibilita : Linux

Produkt je výrobek značky Xhun Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Xhun Audio, Počítačový software Xhun Audio, Multimediální software Xhun Audio, Software pro skládání hudby Xhun Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

XHUN Audio Audio Zerobox a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xhun Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xhun Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XHUN Audio Audio Zerobox
Právě si prohlížíte...

2440,- Kč