TEK-IT AUDIO DubSiren

TEK-IT AUDIO DubSiren
961 961 992
961,- Kč

Původní cena: 961,- Kč


Hodnocení:


TEK-IT AUDIO DubSiren z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným TEK-IT AUDIO DubSiren .

Detailní informace

Tek'it Audio DubSiren reprodukuje zvuky sirén, které proslavily jamajské soundsystémy. Vytvořte tlustý zvuk sirén s plnou kontrolou nad zvukem a pomocí efektu delay a tvrdého zkreslení clipping.
ZVUK SIRÉNY Vyberte si jednu ze sedmi modulací, ovládejte rychlost sirény, synchronizujte ji na rytmus vašeho DAW. Nastavte fázi, množství efektu sirény, zapněte sledování výšky tónu, aby sir&eacu...te;na hrála na požadovaný tón, synchronizujte fázi s notovou bránou, dodejte jí švih a plynulost.
EFEKTY Ovládejte distortion k vytvoření tučných zvuků sirén. Pohrajte si s frekvencemi filtrů zpětné vazby zpoždění a vytvořte skvělé efekty ozvěny nebo ping-pongu. Přepněte digitální efekt, aby znějící jako stará elektronická hra.
MIDI Přiřaďte všechny parametry snadno ke svému MIDI kontroléru. Klepněte na "Learn" na parametru, posuňte ovládací prvek na vašem MIDI kontroléři, a je to!
PRESETS DubSiren se dodává s 53 presety, které vytvořily Tek'it Audio a ONES & ZEROS a Psychedelic Dub producent. Správce presetů vám pomůže spravovat vaše zvuky. Přejmenujte je, kopírujte, ukládejte a načtěte, jediným kliknutím vraťte zpět své změny na všech parametrech, napište poznámku ke každému presetu.
FUNKCE:
Syntetizátor sirén s plnou kontrolou pod zvukem Sedm tvarů modulačních vln (sinus, trojúhelník, čtverec, hrb, rip saw, rampa, žralok) Ovládejte rychlost s volitelnou synchronizací na rytmus vašeho DAW Ovládejte fázi a množství efektu sirény Synchronizujte fázi s notovou bránou Ovládejte výkyv a plynulost modulace Možnost výběru efektu ozvěny nebo ping-pongového zpoždění Zpětná vazba zpoždění s tlumícími HP a LP filtry Tvrdé clippingové zkreslení a digitální zvukové efekty Sledování výšky tónů Plná podpora automatizace MIDI Jednoduché učení MIDI všech parametrů Používání 7bitového kontinuálního MIDI kontroléru nebo 14bitového MIDI NRPN a RPN s vysokým rozlišením Správce presetů, přejmenování, kopírování, ukládání, načítání Vrácení změn na původní hodnotu presetu 53 továrních presetů na začátek Až 64 uživatelských presetů Dodává se s komplexní uživatelskou příručkou Jednoduchý instalační program Download: http://tekit-audio.com/product-registration/   Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Systémové požadavky : Mac OSX 10.11 < Hardwarové požadavky : 2 GHz CPU Podporované formáty pluginů : AU Systémové požadavky : Win 10 < Hardwarové požadavky : 4 GB RAM Kompatibilita : Mac OS Podporované formáty pluginů : VST3 Podporované formáty pluginů : VST Kompatibilita : Windows Typ : Synth Software : Effect Plugins Licence : Plná verze

Produkt je výrobek značky Tek-it Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Tek-it Audio, Počítačový software Tek-it Audio, Multimediální software Tek-it Audio, Software pro skládání hudby Tek-it Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TEK-IT AUDIO DubSiren a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tek-it Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tek-it Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TEK-IT AUDIO DubSiren
Právě si prohlížíte...

961,- Kč