Initial Audio Initial Audio Slice

Initial Audio Initial Audio Slice
2 193 2 193 1526
2 193,- Kč

Původní cena: 2 193,- Kč


Hodnocení:


Initial Audio Initial Audio Slice z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Initial Audio Initial Audio Slice .

Detailní informace

Toto je plugin pro stříhání loopů a vytváření rytmů. Načtěte zvukové smyčky přesunutím myší, abyste je rozdělili, zacyklili, obrátili, posunuli výšku tónu nebo dokonce časově roztáhli. Initial Slice také přichází s více vestavěnými piano rolls, takže můžete vytvářet sekvence přímo. Kromě toho je zde pokročilý bicí sekvencer, basový sekvencer, editor seznamu skladeb, 4 racky s efe...kty (každý s 11 vestavěnými efekty) a množství obsahu nejvyšší kvality.Producenti z celého světa se spojili, aby vytvořili obrovskou knihovnu více než 300 melodických trapových, hiphopových, drill a rnb smyček, bicích vzorů a startérů beatů.Vytvořte si vlastní knihovny, bicí vzory a startéry beatů a sdílejte je s ostatními nebo je dokonce prodávejte online. Slice ukládá všechny vzorky a zvuky bicích, které používáte, do souboru projektu, uživatelé se nemusí zabývat soubory a složkami, ale mohou jednoduše načítat nový obsah přetažením myší.Slice je vysoce kvalitní a snadno použitelný nástroj pro hudební producenty, jakož i skvělá platforma pro tvůrce obsahu ke sdílení s jinými hudebními producenty na celém světě. Kompatibilita : Windows Kompatibilita : macOS Software : Effect Plugins Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : VST3 Podporované formáty pluginů : AU Systémové požadavky : Mac OSX 10.8 < Podporované formáty pluginů : VST Země původu : Německo Typ : Sampler Systémové požadavky : Win Vista< Licence : Plná verze

Produkt je výrobek značky Initial Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Initial Audio, Počítačový software Initial Audio, Multimediální software Initial Audio, Software pro skládání hudby Initial Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Initial Audio Initial Audio Slice a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Initial Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Initial Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Initial Audio Initial Audio Slice
Právě si prohlížíte...

2193,- Kč