Initial Audio Initial Audio IA-LA1

Initial Audio Initial Audio IA-LA1
1 208 1 208 968
1 208,- Kč

Původní cena: 1 208,- Kč


Hodnocení:


Initial Audio Initial Audio IA-LA1 z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Initial Audio Initial Audio IA-LA1 .

Detailní informace

Plugin komprese je navržen tak, aby byl super responzivní. Dodává se s transparentním algoritmem, který nepřidává žádné zkreslení ani artefakty. Pokud je však zapotřebí zabarvení, je zde ovládání THD, které přidává jemné dynamické zkreslení a dodává extra hřejivost a hloubku.IA-LA1 se dodává s přesnými měřiči úrovně a měřičem redukce gainu, které...; poskytují jasný obraz o aplikované kompresi.IA-LA1 je snadno použitelný kompresní plugin. Threshold a Make up gain jsou dva hlavní ovládací prvky. Threshold představuje úroveň, při které komprese začne ovlivňovat zvuk. Vše nad touto hodnotou je komprimováno, což snižuje dynamický rozsah zvuku. Hodnota Threshold je zobrazena jako oranžová čára na vstupním měřiči, komprese začne probíhat, když úroveň zvuku překročí tuto čáru. Nyní použijte Make up gain ke kompenzaci jakékoli ztráty hlasitosti. To je všechno! Získejte dokonalou kompresi pokaždé jen s těmito dvěma ovládacími prvky.Windows: Plugin AAX, VST3, VST2Mac: AAX, Audio Unit, VST3, VST2 (kompatibilní s Apple Silicon M1 / MacOS Monterey) Podporované formáty pluginů : AU Kompatibilita : Windows Licence : Plná verze Země původu : Německo Typ : Kompresor Systémové požadavky : Win 7 < Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Kompatibilita : macOS Software : Effect Plugins Systémové požadavky : Mac OSX 10.8 < Podporované formáty pluginů : VST

Produkt je výrobek značky Initial Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Initial Audio, Počítačový software Initial Audio, Multimediální software Initial Audio, Software pro skládání hudby Initial Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Initial Audio Initial Audio IA-LA1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Initial Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Initial Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Initial Audio Initial Audio IA-LA1
Právě si prohlížíte...

1208,- Kč