Initial Audio Initial Audio Heat Up 3

Initial Audio Initial Audio Heat Up 3
3 672 3 672 1349
3 672,- Kč

Původní cena: 3 672,- Kč


Hodnocení:


Initial Audio Initial Audio Heat Up 3 z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Initial Audio Initial Audio Heat Up 3 .

Detailní informace

Velká aktualizace mimořádně úspěšného virtuálního nástroje, který milují hudební producenti po celém světě! Heat Up 3 se zaměřuje na ještě lepší kvalitu zvuku a mnohem více výrazu, aby skutečně přinesl to nejlepší z každého nástroje.Heat Up 3 přichází s 1500 nástroji včetně 4 rozšiřujících balíčků Studio Essentials, RnB Essentials, Urban Essentials a G...rime. Se zaměřením na žánry jako Hiphop, Trap, Drill a RnB je ideálním řešením pro moderní beatmakery a producenty, kteří hledají vysoce kvalitní zdroj zvuku. Heat Up 3 přichází jako doplněk VST pro Windows a VST a Audio Unit pro Mac. Součástí je také samostatná aplikace pro Windows i Mac, takže přes HeatUp 3 lze hrát bez DAW (Digital Audio Workstation).Hlavní výhodou Heat Up 3 je, že používá vysoce kvalitní multisamply nahrané z mnoha různých zdrojů, skutečně nahrané nástroje, jako jsou klavíry a dechy, jakož i samply z množství analogových a digitálních nástrojů. Heat Up 3 zachycuje jedinečný zvuk množství různých typů nástrojů, vše shrnuto do jednoho snadno použitelného pluginu.Každý nástroj v Heat Up byl nahrán v nejvyšší možné kvalitě. Každý nástroj je vícenásobně samplován v celém rozsahu klaviatur, což zajišťuje nejlepší kvalitu zvuku od nejnižší po nejvyšší klávesu. Přidejte k tomu vysoce kvalitní efekty, křišťálově čistý limiter a vyjadřovací schopnosti a výsledkem je jeden z nejkvalitnějších virtuálních nástrojů na současném trhu. Systémové požadavky : Win Vista< Typ : Synth Podporované formáty pluginů : VST3 Podporované formáty pluginů : AU Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Kompatibilita : Windows Kompatibilita : macOS Země původu : Německo Software : Effect Plugins Podporované formáty pluginů : VST Licence : Plná verze Systémové požadavky : Mac OSX 10.8

Produkt je výrobek značky Initial Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Initial Audio, Počítačový software Initial Audio, Multimediální software Initial Audio, Software pro skládání hudby Initial Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Initial Audio Initial Audio Heat Up 3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Initial Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Initial Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Initial Audio Initial Audio Heat Up 3
Právě si prohlížíte...

3672,- Kč