Initial Audio Initial Audio AR1

Initial Audio Initial Audio AR1
1 208 1 208 1353
1 208,- Kč

Původní cena: 1 208,- Kč


Hodnocení:


Initial Audio Initial Audio AR1 z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Initial Audio Initial Audio AR1 .

Detailní informace

Algoritmický reverb plugin navržen tak, aby zněl skvěle na všech typech nástrojů. AR1 zní úžasně na klavírech, zvoncích, kytarách a vokálech, ale i na syntetičtějších zvucích, jako jsou syntezátory. Umělá inteligence se vylepšovala a testovala tisíce hodin, aby tento zvuk byl vhodný pro jakýkoli zdroj zvuku, který na něj chcete použít. Plugin modul Reverb se používá k tomu, aby nástroje... zněly, jako kdyby se na ně hrálo na skutečném místě (hala, stadion atd.), algoritmický (tj. realtime) reverb to musí velmi přesvědčivě znovu vytvořit, jinak to bude znít „nesprávně“ nebo falešně. AR1 Reverb vám dává možnost vytvořit prostor podle vašich představ s velmi jednoduchým ovládáním. AI doporučují, aby to byl váš plugin pro kvalitní dozvuk. AR1 zní skvěle a snadno se používá s rozhraním s vysokým rozlišením, se kterým je příjemné pracovat.Windows: Plugin AAX, VST3, VST2Mac: AAX, Audio Unit, VST3, VST2 (kompatibilní s Apple Silicon M1 / MacOS Monterey) Podporované formáty pluginů : AU Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : VST Typ : Reverb Licence : Plná verze Systémové požadavky : Win Vista< Systémové požadavky : Mac OSX 10.8 < Země původu : Německo Kompatibilita : macOS Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Software : Effect Plugins Podporované formáty pluginů : VST3

Produkt je výrobek značky Initial Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Initial Audio, Počítačový software Initial Audio, Multimediální software Initial Audio, Software pro skládání hudby Initial Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Initial Audio Initial Audio AR1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Initial Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Initial Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Initial Audio Initial Audio AR1
Právě si prohlížíte...

1208,- Kč