Initial Audio Initial Audio 808 Studio II

Initial Audio Initial Audio 808 Studio II
1 700 1 700 1589
1 700,- Kč

Původní cena: 1 700,- Kč


Hodnocení:


Initial Audio Initial Audio 808 Studio II z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Initial Audio Initial Audio 808 Studio II .

Detailní informace

Parametrický ekvalizér s vícepásmovými kompresními funkcemi. Každé pásmo má zabudovaný kompresor, přesné frekvence lze dynamicky stříhat nebo zvyšovat nastavením prahu. Pro každé pásmo je k dispozici měřič úrovně se značkou zobrazující aktuální prahovou úroveň. To poskytuje úroveň kontroly nad frekvencemi ve vašem mixu, která není možná se standardním ...ekvalizérem.Dynamic Eq lze použít jako standardní ekvalizér pro vaše každodenní potřeby, když potřebujete větší kontrolu, transparentní kompresní algoritmus lze použít k utlumení nebo zvýšení specifických frekvencí.S elegantním a moderním designem byl Eq vyroben pro moderního producenta. Všechno je to o vizuální zpětné vazbě, nebudete muset spoléhat jen na své uši. Pohyb hlavní křivky Eq jasně ukazuje, které frekvence jsou zesílené nebo snížené. Měřič úrovně poskytuje jasný přehled o tom, jak hlasité je konkrétní pásmo, zatímco frekvenční analyzátor poskytuje přesný přehled o všech významných frekvencích ve vašem mixu.Dynamic Eq přichází ve formátu VST, AU a AAX a je kompatibilní se všemi hlavními daw, jako jsou FL Studio, Logic Pro, Reason, Cubase, Pro Tools, Machine, Ableton a další. DOWNLOAD: https://initialaudio.com/register   Kompatibilita : macOS Systémové požadavky : Win Vista< Systémové požadavky : Mac OSX 10.8 < Země původu : Německo Podporované formáty pluginů : VST Typ : Bass Kompatibilita : Windows Typ : Synth Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Software : Effect Plugins Podporované formáty pluginů : VST3 Podporované formáty pluginů : AU Licence : Plná verze

Produkt je výrobek značky Initial Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Initial Audio, Počítačový software Initial Audio, Multimediální software Initial Audio, Software pro skládání hudby Initial Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Initial Audio Initial Audio 808 Studio II a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Initial Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Initial Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Initial Audio Initial Audio 808 Studio II
Právě si prohlížíte...

1700,- Kč