D16 Group Phoscyon

D16 Group Phoscyon
2 933 2 933 697
2 933,- Kč

Původní cena: 2 933,- Kč


Hodnocení:


D16 Group Phoscyon z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným D16 Group Phoscyon .

Detailní informace

Klasický analogový zvuk legendárního silver box, raketově přenesený do budoucnosti.
Phoscyon nabízí bezkonkurenční věrnost spojenou s pokročilými funkcemi, jako jsou:
Distortion jednotka; plně uživatelsky konfigurovatelné a synchronizované s rytmem pro harmonickou extázi.
Arpeggiator a Randomizer; jedinečný režim Play Live; vintage uspořádání GUI a sestavovač patternů, plná podpora MIDI CC.
Nejautentičtěj&sc...aron;í 18db/oktový low pass filtr, jaký byl kdy vytvořen!
Phoscyon nabízí bezkonkurenční zvuk spolu s pokročilými funkcemi, jako je například nejmodernější jednotka Distortion; plně uživatelsky konfigurovatelný BPM synchronizovaný Arpeggiator a Randomizer; jedinečný režim Play Live; vintage aranžmá a sestavovač patternů, plná podpora MIDI CC a, aby toho nebylo málo, nejautentičtější 18db/oktový low pass filtr, jaký byl kdy vytvořen! Zarytí fanoušci původní Bass Line budou nadšeni úžasnou emulací klasiky od Phoscyon, ale budou také žasnout nad lehkostí, s jakou lze vytvářet nové zvuky; zvuky, které na originálu nebyly možné. Phoscyon vám poskytuje přístup k autentickým vintage zvukům. Se známým rozhraním Bass Line ve spojení s přidanými nástroji pro generování zvuku mají v D16 Group pocit, že Phoscyon je jednoduše ve své vlastní třídě.Designéři Phoscyon jsou také hudebníci, kteří věří, že k tomu, aby elektronická hudba zůstala relevantní, musí se vyvíjet – jako každý jiný žánr. Přístup D16 Group je poskytnout dopředu myslícím hudebníkům a producentům nástroje, které potřebují k vytvoření zvuků, které chtějí. Ať už je to Techno, Acid, Triphop, IDM, D&B, Ambient nebo jakýkoli jiný druh hudby, Phoscyon posune váš zvuk dál.Downloadhttp://www.d16.pl/userareaInfohttps://d16.pl/classicboxescollection Hardwarové požadavky : 2 GB RAM Podporované formáty pluginů : VST Hardwarové požadavky : 2 GHz CPU Podporované formáty : Stand-alone Licence : Plná verze Systémové požadavky : Win 7 < Kompatibilita : Windows Kompatibilita : Mac OS Typ : Virtual Instrument Země původu : Polsko Systémové požadavky : Mac OSX 10.7 < Sound Engine : Digitální Typ : Synth Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : AAX Podporované formáty pluginů : AU

Produkt je výrobek značky D16 Group.

Procházet zboží z kategorie Software D16 Group, Počítačový software D16 Group, Multimediální software D16 Group, Software pro skládání hudby D16 Group.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

D16 Group Phoscyon a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce D16 Group a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku D16 Group najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

D16 Group Phoscyon
Právě si prohlížíte...

2933,- Kč