XHUN Audio Tribe Tronics expansion

XHUN Audio Tribe Tronics expansion
616 616 1079
616,- Kč

Původní cena: 616,- Kč


Hodnocení:


XHUN Audio Tribe Tronics expansion z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XHUN Audio Tribe Tronics expansion .

Detailní informace

Tribe Tronics (Expansion for LittleOne) je knihovna presetů a sekvencí speciálně uzpůsobená pro žánry Experimental Techno a EDM.
Tato čtvrtá část série (po Electro Punks, Tension Peaks a Hot Circuits) je kolekcí hluboce rytmických sekvencí, stavebnic v modulárním stylu, analogově zkreslených leadů a zpracovaných, syntetických bicích a perkusí. Download: https://www.xhun-audio.com/site/xhun.php?page=userarea   Kompatib...ilita : Windows Kompatibilita : Mac OS Typ : Synth Licence : Expansion Kompatibilní s : XHUN LittleOne

Produkt je výrobek značky Xhun Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Xhun Audio, Počítačový software Xhun Audio, Multimediální software Xhun Audio, Software na úpravu zvuku Xhun Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

XHUN Audio Tribe Tronics expansion a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xhun Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xhun Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XHUN Audio Tribe Tronics expansion
Právě si prohlížíte...

616,- Kč