XHUN Audio Analog Fists expansion

XHUN Audio Analog Fists expansion
616 616 359
616,- Kč

Původní cena: 616,- Kč


Hodnocení:


XHUN Audio Analog Fists expansion z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software na úpravu zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XHUN Audio Analog Fists expansion .

Detailní informace

Analog Fists (Expansion for LittleOne) je kolekce presetů, které jsou speciálně navrženy tak, aby uvolnily veškerý surový analogový potenciál syntetizátoru LittleOne.
Tato knihovna, speciálně vhodná pro elektronické kompozice, obsahuje velkou sadu vintage, špičkových monofonních leadů, hlubokých syntetických basů a mnoho dalšího.
Podrobnosti o rozšíření:
Žánr : Raw Analogue, Vin...tage.
Počet presetů : 60. Download: https://www.xhun-audio.com/site/xhun.php?page=userarea   Kompatibilní s : XHUN LittleOne Licence : Expansion Kompatibilita : Windows Typ : Synth Kompatibilita : Mac OS

Produkt je výrobek značky Xhun Audio.

Procházet zboží z kategorie Software Xhun Audio, Počítačový software Xhun Audio, Multimediální software Xhun Audio, Software na úpravu zvuku Xhun Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

XHUN Audio Analog Fists expansion a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software na úpravu zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xhun Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xhun Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XHUN Audio Analog Fists expansion
Právě si prohlížíte...

616,- Kč