Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Head Everything LYT Women 148 22/23

Head Everything LYT Women 148 22/23

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Head Everything LYT Women 148 22/23 z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, snowboardy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Head Everything LYT Women 148 22/23 .

Detailní informace

EVERYTHING je dokonalé prkno, na které se můžete spolehnout v jakémkoli terénu - carvingu, slopestylu i flat tricích. Hybridní prohnutí dodává prknu pop, kontrolu, a tedy i zábavu! Pokud hledáte lehké, odpouštějící prkno, které vám nabízí kontrolu a přilnavost, je pro vás prkno EVERYTHING LYT to pravé. Jak už název napovídá, toto prkno má všechno. Nová konstr...ukce tohoto prkna má z nějakého důvodu přezdívku ''autopilot.'' Nabízí podporu a přilnavost na sjezdovce i mimo ni. Přidané kontaktní body se sněhem nabízejí kontrolu i v ledových podmínkách. Díky měkkému prohnutí je prkno hravé a snadno se s ním zatáčí. Tomu napomáhá i velmi nízká hmotnost ve špičce a patě prkna, která vyžaduje méně námahy i při zatáčení v hlubokém sněhu. Jedno prkno pro všechny, spolehlivé prkno na celé hory - to je EVERYTHING LYT. TECHNOLOGIE HYBRID CAMBER DCT 2.0
Hybridní konstrukce DCT 2.0 má z nějakého důvodu přezdívku ''autopilot''. Deska má čtyři přidané kontaktní body se sněhem, spárované s delší efektivní zadní hranou. To zajišťuje perfektní pozici, výsledkem čehož je optimalizovaná kontrola za všech podmínek, díky čemuž je carving stejně jednoduchý jako slopestyle.
HEXAGONAL CORE
Hexagonal Core je technologicky vyspělá směs, která umožňuje desce vážit méně, ale zachovat si pevnost jádra. Je uspořádána zonálně v konstrukci vybraných desek HEAD.
GRAPHENE
Grafen je 2D materiál, který, i když je atom hrubý, je jedním z nejsilnějších a nejlehčích materiálů na Zemi. Při zónovém použití v desce zvětšuje pozitivní vlastnosti desky.
LYT TECH
Lehčí produkty vám pomohou déle si užívat na sněhu. Tím, že se zaměříme na to podstatné, dokážeme vám poskytnout výbavu, která je lehká, ale výjimečná z hlediska výkonu a designu.
LYT BOARD ARCHITEKTURA S GRAFENEM
Hexagonal Core ve spojení s grafenem vytváří velmi lehký a pevný materiál jádra, který se používá pro tuto high-tech architekturu desek.
LEHKÉ DŘEVĚNÉ JÁDRO
Design jádra s použitím lehkého dřeva. Toto snížení hmotnosti se přenáší do desek, které jsou lehké, ale přesto dlouhotrvající a plné síly.
TRUE TWIN
True Twin tvar je stvořen pro freestyle a otevírá dveře kouzelnické show plné triků.
Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: Graphic ( Variant ) Velikost: 148 Vybrat velikost: 148 Modelový rok: 22/23 Úroveň schopností: Pokročilý Prohnutí: Hybrid Camber DCT 2.0 Barva: Černá Země původu: Taiwan Flex: 6 Pohlaví: Dámské Délka (cm): 148.0 Max. Hmotnost jezdce: 70 kg Rádius: 7,3 m Rádius (m): 7.3 Sezóna: 2022/2023 Technologie: Hybrid Camber DCT Technologie: Hexagonal Core Technologie: LYT Tech Typ sjezdovky: All Mountain Velikost pasu: 24 cm

Produkt je výrobek značky Head ,distribuovaný s EAN kódem 0724794406083.

Procházet zboží z kategorie Sport Head, Outdoorové aktivity Head, Zimní sporty a aktivity Head, Lyžování a snowboarding Head, Snowboardy Head.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 148
  • Barva: Black
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Rossignol Evader 154 Snowboard

Velikost 154 / Pro muže / Rossignol
7 589,- Kč
Detail
7 089,- Kč
Detail

Head Rebels Orange/Anthracite S

Velikost S / Orange / Merino Wool Elastane Polyester Nylon / Pro ženy / Head
8 239,- Kč
Detail
2 680,- Kč
Detail

Head Revolt Evo 2.0 Clay Men Blue/Blue 10

Velikost 44,5 / Blue / Mesh / Pro muže / Head
1 953,- Kč
Detail
836,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Head Everything LYT Women 148 22/23 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, snowboardy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Head a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Head najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Head Everything LYT Women 148 22/23
Právě si prohlížíte...

8490,- Kč