DiMarzio DP 268FBK Dark Matter 2 Bridge

DiMarzio DP 268FBK Dark Matter 2 Bridge
2 778 2 629 575
2 778,- Kč

Původní cena: 2 629,- Kč


Hodnocení:


DiMarzio DP 268FBK Dark Matter 2 Bridge z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, snímače na elektrické kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným DiMarzio DP 268FBK Dark Matter 2 Bridge .

Detailní informace

Dark Matter 2™ představuje pro Steva Vaie změnu směru k organičtějšímu, hladšímu zvuku s jemnějšími výškami a menší surovou silou. Model Dark Matter 2™ Bridge má velmi moderní přístup, který spojuje čistotu a hřejivost, přičemž se vyhýbá zastřenosti a skřípavosti. Září vším, od nedotčené čistoty až po masivní overdrive. Snímače s vysokým výstupem mohou m...ít někdy anomálie ve vysokém registru, což znamená, že mají ostré hrany. I když jsou jistě vysoce výkonné jako ostatní Steveovy snímače, nové snímače Dark Matter 2™ jsou zkonstruovány s mírnou jemností na výškách. Tento snímač je speciálně ekvalizován, aby odpovídal zemité, organické auře nové kytary Ibanez JEM a je k dispozici pouze jako F-Spacing. Impedance : 9,19 kOhm Zapojení : 4 pole Balení obsahuje : Manuál Pozice : Kobylka/tremolo Počet strun : 6 Barva : Černá Země původu : USA Typ : Humbucker Typ magnetu : Keramika

Produkt je výrobek značky Dimarzio ,distribuovaný s EAN kódem 0663334180017.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Dimarzio, Hobby, hudba a výtvarné umění Dimarzio, Hudební nástroje – příslušenství Dimarzio, Smyčcové nástroje – příslušenství Dimarzio, Kytary – příslušenství Dimarzio, Snímače na elektrické kytary Dimarzio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DiMarzio DP 268FBK Dark Matter 2 Bridge a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, snímače na elektrické kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dimarzio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dimarzio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DiMarzio DP 268FBK Dark Matter 2 Bridge
Právě si prohlížíte...

2778,- Kč