TSL Highlander Instinct Titan L

TSL Highlander Instinct Titan L
8 289 4 990 1946
8 289,- Kč

Původní cena: 4 990,- Kč


Hodnocení:


TSL Highlander Instinct Titan L z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, chůze se sněžnicemi, sněžnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným TSL Highlander Instinct Titan L .

Detailní informace

Sněžnice TSL HIGHLANDER INSTINCT, s novým celoupínacím vázáním BOA®, jsou výkonné a komfortní sněžnice pro opravdu náročné dobrodruhy. Díky mnoha hrotům a postranním řadám zubů mají opravdu vynikající grip i v těch nejnáročnějších podmínkách, jako je led nebo firn.
V neposlední řadě oceníš i high-tech design, který si okamžitě zamiluješ. Design sněžn...ic TSL HIGHLANDER INSTINCT respektuje i tolik důležitou ergonomii sněžnic, která je pro náročné přechody tak důležitá.
Úroveň obtížnosti: 4
''High-tech'' sněžnice s vysokým gripem a novým celoupínacím systémem BOA®. Vyvinuto pro náročné uživatele.
TECHNOLOGIE
Rám HIGHLANDER – skvělý grip a ergonomie. Pro náročné. Celoupínací BOA® FIT SYSTEM – Kromě snadnosti používání je velkým benefitem celoupínacího BOA® FIT systému rovnoměrné rozložení zatížení na celou botu a nedochází tak k přetížení některé části boty. Tvar přesýpacích hodin – díky ergonomickému tvaru sněžnice při chůzi vedle sebe zapadají a není nutné chodit na široko, ani nehrozí přišlápnutí sněžnice druhou. Nastavení velikosti vázání s pojistkou – je rychlé, bezpečné a nedovoluje posunutí vázání během chůze. Utáhnutí a uvolnění popruhu okolo kotníku – lze udělat snadno jednou rukou pomocí ráčny. Přednastavení popruhu okolo kotníku – je možné díky pojistce a obutí je rychlé a pohodlné ať už použiješ turistické nebo snowboardové boty. Tlumič klepání – je umístěn pod patou eliminuje nepříjemný zvuk při došlapu. Praktický obal – sněžnice jsou dodávané s textilním obalem, který je vhodný pro jejich přepravu, uskladnění a chrání tvé ostatní vybavení od prořezu hroty či zuby sněžnic.
Rám typu HIGHLANDER Hned na první pohled HIGHLANDER zaujme svým ''high-tech'' designem, který pouze podtrhuje skvělý grip na všech typech sněhu (krusta, mokrý sníh, led). Sněžnice TSL HIGHLANDER jsou určeny pro dobrodruhy, kteří se často vydávají mimo turistické chodníky a potřebují výkonnou sněžnici do náročných a strmých terénů.
ROCKER – zadní rocker pomáhá vést nohu ve správném směru a snadno chodit na rovném i ukloněném terénu. STRUCTURED FRAME – strukturovaný rám a příčné prolisy jsou garancí skvělého vedení sněžnice na měkkém i kompaktním sněhu. LATERAL GRIPS – sněžnice má na každé podélné straně linii zubů, které pomáhají gripu při chůzi nahoru i dolů. FRONT GRIP – ostré hroty v přední pohyblivé části vázání jsou vyrobené z nerezové oceli a tvarovány tak, aby i ty nejstrmější ledové linie nebyly problémem. CRAMPONS – rám sněžnice je v přední části vybaven napevno osazenými mačkami z čisté oceli. CONTACT GRIP – hroty v zadním rockeru jsou vyrobeny z kompozitního materiálu, pomáhají gripu a rozhrnování sněhu při sestupu. Tuto technologii má TSL patentovanou.
Celoupínací BOA® FIT SYSTÉM
Díky novému celoupínacímu BOA® FIT systému nebylo obouvání sněžnic nikdy snazší. Špička i pata vázání jsou propojeny a jednoduchým dotažením systému na špičce dojde k utažení celé boty ve vázání. Kromě snadnosti používání je velkým benefitem BOA® FIT systému rovnoměrné rozložení zatížení na celou botu a nedochází tak k přetížení některé části boty. ... Velikost : L Věková skupina : Dospělý Barva : Černá Technologie : S.S.A.S Technologie : Easy Ascent Země původu : Francie Technologie : BOA Fit System Barva podle výrobce : Titan

Produkt je výrobek značky Tsl ,distribuovaný s EAN kódem 3436500417944.

Procházet zboží z kategorie Sport Tsl, Outdoorové aktivity Tsl, Zimní sporty a aktivity Tsl, Chůze se sněžnicemi Tsl, Sněžnice Tsl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: L
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 690,- Kč
4 611,- Kč
Detail
5 589,- Kč
Detail
5 390,- Kč
4 123,- Kč
Detail
1 437,- Kč
Detail
3 244,- Kč
Detail

TSL Smart Blue M

Velikost M / Blue / Tsl
3 709,- Kč
Detail
1 492,- Kč
1 419,- Kč
Detail
2 198,- Kč
1 967,- Kč
Detail
1 188,- Kč
1 091,- Kč
Detail
1 732,- Kč
1 591,- Kč
Detail
1 836,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

TSL Highlander Instinct Titan L a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, chůze se sněžnicemi sleva, sněžnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tsl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tsl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TSL Highlander Instinct Titan L
Právě si prohlížíte...

8289,- Kč