TSL 305 Access Baltic S

TSL 305 Access Baltic S
3 244 2 790 1806
3 244,- Kč

Původní cena: 2 790,- Kč


Hodnocení:


TSL 305 Access Baltic S z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, chůze se sněžnicemi, sněžnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným TSL 305 Access Baltic S .

Detailní informace

Univerzální sněžnice do středně náročného terénu s pohodlným upevněním boty pomocí jednoduchého utáhnutí popruhu na špici a ráčnou na patce. Komfort zvyšuje ohebná výztuha pod botou.
Univerzální, poddajné a měkké high-tech sněžnice vyznačující se dlouhou životností a 3D designem rámu. Sněžnice se vyrábí ve třech velikostech a jsou vhodné pro začát...ečníky i pokročilé turisty do středně těžkého terénu. Pro ty, kteří hledají vysoký komfort upevnění boty a ergonomický krok nutný pro dlouhé pochody.
Úroveň obtížnosti: 3
Vhodné pro turisty, kteří hledají jednoduchost použití a všestrannost.
TECHNOLOGIE
Přednastavení podle délky chodidla je jednoduché a zabere pár vteřin. Praktický obal – sněžnice jsou dodávané s textilním obalem, který je vhodný pro jejich přepravu, uskladnění a chrání tvé ostatní vybavení od prořezu hroty či zuby sněžnic. Přední čelist – při každém kroku se na špici vysune přední čelist s třemi nerezovými hroty, díky kterým se nesmekneš a nebudeš zbytečně ztrácet energii. Tvar přesýpacích hodin – díky ergonomickému tvaru sněžnice při chůzi vedle sebe zapadají a není nutné chodit na široko, ani nehrozí přišlápnutí sněžnice druhou. Nastavení velikosti vázání s pojistkou – je rychlé, bezpečné a nedovoluje posunutí vázání během chůze. Nastavení šířky vázání – umožňuje použití sněžnic s obuví různé šířky nebo snowboardovými botami. Utáhnutí a uvolnění popruhu okolo kotníku – lze udělat snadno jednou rukou pomocí ráčny. Tlumič klepání – je umístěn pod patou eliminuje nepříjemný zvuk při došlapu.
3D design rámu
Jednolitý výlisek rámu z kvalitních plastů „Made in French Alps“. Obsahuje 6 hrotů z nerezové oceli, které lze vyměnit. Tři hladiny kontaktu se sněhem zabezpečují plnou funkčnost sněžnice bez ohledu na druh sněhu a v traverzech budeš mít jistotu. Na tvrdém sněhu a ledu jsou v kontaktu jen ostré hroty, ale pokud jdeš po ufoukaném sněhu, začínají zabírat i vylisované příčníky a sněžnice nepodkluzují. V měkkém zabírá celá plocha sněžnice včetně obloukového okraje a neboří se, ani nepodkluzují.
STRAP TIGHTENING
Na špičce je klasické vázání, kde stažení probíhá pomocí jednoho zatáhnutí za textilní popruh.
COMFORT STRAP
Pásek kolem kotníku je designovaný tak, aby optimalizoval tlak na nárt a zvyšoval komfort a podporu při chůzi. Popruh je složený z měkčího a tvrdšího materiálu, aby byl pohodlný a zároveň pevný.
Nastavitelná podpatěnka
Podpatěnky sněžnic TSL umožňují adaptaci na jakkoli dlouhou obuv tak, aby zatížení podpatěnky bylo vždy pod patou. Podpatěnka svírá se sněžnicí uhel 12°. Patku lze snadno a pohodlně aktivovat i deaktivovat hrotem turistické hole.
Poctivé materiály a lokální udržitelná výroba
Plastový granulát pochází z Holandska a používá se také na výrobu lyžáků. Další garancí dlouhé životnosti je dostupnost náhradních dílů po dobu 20 let. Každý díl sněžnice lze vyšroubovat a vyměnit. Nic není lisované, protože by to zkomplikovalo servis. Sněžnice TSL jsou kompletované opět ve vlastní výrobě ve městě Annecy, které je vzdáleno asi 30 min od lisovny. Lokální zaměstnanci tu pracují v přátelské atmosféře, někteří už více jak 20 let.
Technologie : 3D Design Technologie : Easy Ascent Barva podle výrobce : Baltic Technologie : Hourglass Shape Barva : Modrá Věková skupina : Dospělý Technologie : Lateral Adjust Technologie : S.S.A.S Země původu : Francie Velikost : S Technologie : Lock Adjustment 1

Produkt je výrobek značky Tsl ,distribuovaný s EAN kódem 3436500418736.

Procházet zboží z kategorie Sport Tsl, Outdoorové aktivity Tsl, Zimní sporty a aktivity Tsl, Chůze se sněžnicemi Tsl, Sněžnice Tsl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: S
  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 690,- Kč
4 611,- Kč
Detail
5 589,- Kč
Detail
5 390,- Kč
4 123,- Kč
Detail
1 437,- Kč
Detail
8 289,- Kč
Detail

TSL Smart Blue M

Velikost M / Blue / Tsl
3 709,- Kč
Detail
1 492,- Kč
1 419,- Kč
Detail
2 198,- Kč
1 967,- Kč
Detail
1 188,- Kč
1 091,- Kč
Detail
1 732,- Kč
1 591,- Kč
Detail
1 836,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

TSL 305 Access Baltic S a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, chůze se sněžnicemi sleva, sněžnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tsl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tsl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TSL 305 Access Baltic S
Právě si prohlížíte...

3244,- Kč