Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Inook E-Flex Gris Anthracite 34-47 Sněžnice

Inook E-Flex Gris Anthracite 34-47 Sněžnice

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Inook E-Flex Gris Anthracite 34-47 Sněžnice z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, chůze se sněžnicemi, sněžnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Inook E-Flex Gris Anthracite 34-47 Sněžnice .

Detailní informace

Jeho podobnost s jinými modely Inook by neměla skrývat hlavní inovace.Oranžová průsvitná deska vázání je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, je mírně flexibilní a velmi odolná.Materiál Pebax® poskytuje rolování chodidla bez omezení. Můžete použít také boty s měkkou podrážkou.Speciální pozornost je věnována flitrovanému designu.Auto Sliding SystemJedinečný syst&eacu...te;m uzamykání paty. Ovládá se holí, aniž byste se museli ohýbat.Aerotec DesignProfilu rámu zajišťuje, aby byla sněžnice neustále nad sněhem. Zadní otvory zabraňují hromadění sněhu nad a pod rámem.Concept Multi griffes6 ocelových hrotů je namontováno, dokud jsou plasty ještě horké; jsou podlouhlé nebo kuželovité. Přední hrot – buď se třemi nebo pěti zuby – doplňuje držení s maximální přilnavostí.Concept Profil DenteléPosledním doplňkem tohoto konceptu je zoubkovaný profil rámu zajišťující nejlepší přilnavost na jakémkoli svahu, a to zejména při průjezdu strmými svahy. Design zubů byl vyroben ke snížení tření.Měkká podložkaTento centrální systém boty nabízí skvělý komfort. Kombinuje různé druhy plastových komponentů, které se dokážou přizpůsobit a perfektně sednout na kotník. Díky dvojitému regulačnímu systému na obou stranách je lze přesně umístit. Jemná nastavení se provádějí pomocí malé páky; otevírání vázání je snadné a okamžité. Ti, kteří upřednostňují jednodušší model, si mohou vybrat mezi dvěma dalšími typy vázání: s dvojitým nastavením přezky, s nastavením jedné přezky.Přední 45° utahováníPřesné a pohodlné napínání boty pomocí dvou upevňovacích pásků v úhlu 45°.Tento detail je klíčový, neboť umožňuje perfektní držení boty bez jakéhokoli tlaku, který může být na konci dne velmi nepříjemný. Skutečná pozornost je věnována tvaru chodidla, neboť se může přirozeně pohybovat.Shock absorberPod patou jsou umístěny tři tlumiče nárazů a hluku. Technologie : Concept Multi Griffes Technologie : Auto Gliding System Barva : Černá Země původu : Čína Barva podle výrobce : Gris Anthracite Technologie : Aerotec Design Technologie : Shoct Absorber Velikost : 34-47 Věková skupina : Dospělý Věková skupina : Junior Technologie : Concept Profit Dentelé Technologie : Soft Pad

Produkt je výrobek značky Inook ,distribuovaný s EAN kódem 3760009630536.

Procházet zboží z kategorie Sport Inook, Outdoorové aktivity Inook, Zimní sporty a aktivity Inook, Chůze se sněžnicemi Inook, Sněžnice Inook.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 34-47
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 990,- Kč
Detail
5 390,- Kč
Detail
1 431,- Kč
Detail
2 734,- Kč
Detail
2 734,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Inook E-Flex Gris Anthracite 34-47 Sněžnice a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, chůze se sněžnicemi sleva, sněžnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Inook a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Inook najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Inook E-Flex Gris Anthracite 34-47 Sněžnice
Právě si prohlížíte...

3118,- Kč