ESP Obranný sprej PEPPER-JET 40ml

ESP Obranný sprej PEPPER-JET 40ml
135 105 394
135,- Kč

Původní cena: 105,- Kč


Hodnocení:


ESP Obranný sprej PEPPER-JET 40ml z kategorie pro dospělé, zbraně, slzné a pepřové spreje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Anareus a budete spokojení s dodaným ESP Obranný sprej PEPPER-JET 40ml .

Detailní informace

Nehořlavý pepřový sprej o objemu 40 ml obsahuje oleoresin capsicum (OC). Výstřik má charakter PAPRSKU a proto je méně náchylný na rozptýlení při případném mírném větru. Dosah paprsku spreje až 4 m. Rozptyl spreje je cca 0,5 m ve vzdálenosti 4 m. Při stálém stlačení trysky je obsah nádobky vystříkán (vyprázdněn) do 5 sekund. Průměr nádobky 35 mm, výška 86 mm. Sprej nelze opětovně plnit. Vyrobeno v Německu.   Návod k použití:
Při ohrožení namiřte ventilek spreje na útočníka na vzdálenost 1–3 m a stříkejte v krátkých dávkách cca 1 sekundu (po... směru větru). Nestříkejte proti větru. Nepoužívejte v malých nebo uzavřených prostorách (např. ve výtahu, autě) a na vzdálenost pod 1 m, protože hrozí zasažení samotného uživatele. Zasažení obličeje způsobí prudké pálení očí a kašel. Útočník je po dobu cca 30 minut dezorientovaný. Upozornění:
Obranný sprej je určen výhradně k sebeobraně, zneužití se trestá. Sprej se nesmí používat proti těhotným ženám, osobám mladším 15 let, osobám nemocným a osobám vysokého věku. Prodej pouze osobám starším 18 let. Pozor:
Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Může způsobit podráždění dýchacích cest. Zamezte styku s kůží a s očima. Skladujte na dobře větraném místě. Nevdechujte aerosol. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem / jiskrami / otevřeným plamenem / horkými povrchy. – Zákaz kouření. Tlakový obal: nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C / 122 °F. Obal a zbytky obsahu likvidujte na sběrném místě nebezpečných odpadů. První pomoc:
PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny, a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Nepoužívejte krémy, masti a oleje. V případě nehody při vdechnutí přeneste postiženého na čerstvý vzduch a ponechejte jej v klidu. Nepominou-li potíže po 1 hodině, vyhledejte okamžitě lékaře. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal. Dráždivá složka OC. 30 % hmotnosti náplně je hořlavých. Datum expirace: na dně nádobky.

Produkt je výrobek značky Esp.

Procházet zboží z kategorie Pro dospělé Esp, Zbraně Esp, Slzné a pepřové spreje Esp.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: červená
  • Hmotnost: 60 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ESP Obranný sprej PEPPER-JET 40ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie pro dospělé sleva, zbraně sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Esp a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Esp najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ESP Obranný sprej PEPPER-JET 40ml
Právě si prohlížíte...

135,- Kč