Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

EmaHome Slunečník s přírodní ventilací Ø 2,7m / béžová

EmaHome Slunečník s přírodní ventilací Ø 2,7m / béžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


EmaHome Slunečník s přírodní ventilací Ø 2,7m / béžová z kategorie dům a zahrada, slunečníky a deštníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným EmaHome Slunečník s přírodní ventilací Ø 2,7m / béžová .

Detailní informace

Slunečník s přírodní ventilací Ø 2,7m / béžová Stabilní slunečník s polyesterovou tkaninou v přírodní barvě a tmavě šedým hliníkovým rámem. Díky klasickému vzhledu se slunečník lehce vejde do většiny zahradních prostředí a je perfektní pro poskytnutí stínu na terase, zahradě nebo u bazénu. V horní části slunečníku je ventilace, aby mohl procházet vítr, což snižuje riziko vyvrácení slunečníku. Parametry Stabilní slunečník Materiál látky: Polyesterová tkanina V horní části slunečníku je ventilace, aby mohl procházet vítr, což snižuje ri...ziko vyvrácení slunečníku Materiál rámu: Hliníkový rám Barva: Béžová látka / šedý rám Poskytuje ochranu před sluncem UV 50+ Odolný proti povětrnostním vlivům: Ano Rozměry výrobku (Ø): 2,7 m  Rozměry hůlky (Ø): 3,8 cm Hmotnost výrobku: 6 kg Obsah balení Slunečník s přírodní ventilací Ø 2,7m / béžová

Produkt je výrobek značky Emahome ,distribuovaný s EAN kódem 4024506568341.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Emahome, Slunečníky a deštníky Emahome.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

EmaHome Slunečník s přírodní ventilací Ø 2,7m / béžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, slunečníky a deštníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emahome a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emahome najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EmaHome Slunečník s přírodní ventilací Ø 2,7m / béžová
Právě si prohlížíte...

699,- Kč