Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

VEYREY Pent Sluneční brýle Šedá

Velikost UNI / Šedá / Pro muže / Veyrey
699,- Kč
Detail

Vans Sluneční brýle Zlatá

Velikost UNI / Zlatá / 100% polykarbonát / Pro muže / Vans
489,- Kč
Detail

Vans Showstopper Sluneční brýle Černá

Velikost UNI / Černá / 100% polykarbonát / Pro ženy / Vans
499,- Kč
409,- Kč
Detail

Wiley x brýle vapor matte black se skly smoke grey + clear + light rust

Wiley x brýle vapor matte black se skly smoke grey + clear + light rust

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wiley x brýle vapor matte black se skly smoke grey + clear + light rust z kategorie oblečení a móda, oděvní doplňky, sluneční brýle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Wiley x brýle vapor matte black se skly smoke grey + clear + light rust .

Detailní informace

Čirá čočka se hodí do méně slunečních dnů s horšími světelnými podmínkami či do interiéru jako součást pracovních ochranných brýlí. Má vysokou světelnou propustnost -  89 % - a také poskytuje ochranu před UV zářením a odlesky bez jakéhokoli zkreslení barev.
Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 14-20 % je vhodné do jasného slunečného počasí, maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy.
Světle oranžová čočka o světelné propustnosti 53 % dokáže odfiltrovat většinu modrých světelných vln, které jsou hlavním... důvodem oslnění či difuze. Zvyšuje kontrast ve středních a špatných světelných podmínkách.
Čočky lze snadno a rychle vyjmout a vyměnit za jiné (součástí balení jsou celkem troje čočky).
Elastický nosník se hravě přizpůsobí jakémukoli tvaru a velikosti nosu, navíc na něj lze připevnit nosič na přídavné dioptrické čočky.
Odolnost brýlí je balisticky testována a certifikována Americkým národním standardizačním institutem (ANSI).
obsah balení: obal na brýle, čistící hadřík,šňůrka, čočky: čirá, oranžová, šedá
PARAMETRY:
Šířka brýlové čočky: 44 mm
Výška brýlové čočky: 37 mm
Délka stranice: 135 mm
Šířka nosníku: 24 mm
TECHNOLOGIE:
ANSI HIGH MASS IMPACT TEST – Test odolnosti proti nárazu těžkým tělesem
Brýle Wiley X jsou testovány a certifikovány organizací ANSI (Americkým národním standardizačním institutem) na odolnost proti nárazu těžkým tělesem (High Mass Impact Test). Brýle s tímto certifikátem jsou vystaveny nárazu 500 g těžkého projektilu puštěného z výšky 127 cm. Pro udělení certifikátu musí po testu zůstat čočka brýlí pevně zasazena v rámu brýlí a stejně jako rám musí zůstat nepoškozena. Tento test deklaruje, že s brýlemi Wiley X bude váš zrak dokonale chráněn při střetu s padajícími předměty, jako jsou například kamínky, ale také například při vystřelení airbagu v případě autonehody.
ANSI HIGH VELOCITY IMPACT TEST - Test odolnosti proti střelám
Brýle certifikované podle standardu ANSI HIGH VELOCITY IMPACT musí odolat nárazu ocelové kuličky o průměru 6,35 mm vystřelené rychlostí 164,6 km/h. Nerozbitá čočka musí zůstat pevně zasazena v rámu brýlí, rám musí zůstat nepoškozen.
ANTI-FOG COATING-vrstva proti zamlžování
EN. 166F
Brýle certifikované podle standardu EN.166f musí odolat nárazu ocelové kuličky o průměru 22 mm a váze 43 g spuštěné z výšky 1,3 m a dopadající rychlostí 18 km/h. Nerozbitá čočka musí zůstat pevně zasazena v rámu brýlí, rám musí zůstat nepoškozen.
HARD COATING
Ochrana proti poškrábání čoček díky silné a odolné vrstvě.
CHANGEABLE LENSES – Vyměnitelné čočky
Různé světelné podmínky si žádají různé typy brýlí. Jenže zpravidla ne pokaždé máte po ruce dva až tři druhy skel podle rozmarů počasí. Proto některé modely brýlí Wiley X umožňují výměnu čoček. Světlé čočky s vysokou světelnou propustností můžete například při změně počasí velmi jednoduše vyměnit na tmavé polarizační. A naopak. Výměnu provedete jednoduchým nacvaknutím. Tato vlastnost brýlím nikterak nesnižuje jejich úroveň odolnosti a bezpečnosti, na kterou jsou certifikovány.
PRESCRIPTION (RX) – Dioptrická korekce
Zrak hraje veledůležitou roli v našem každodenním životě. Pokud naše vidění není stoprocentní, jsme nuceni dělat kompromisy. Brýle Wiley X umožňuje žít život naplno. Kombinují v sobě vlastnosti ochranných, slunečních i dioptrických brýlí. Celé brýle jsou certifikovány bezpečnostními testy EN.166 a zajišťují tak vašim očím maximální ochranu i v extrémních podmínkách. Polykarbonátové vrstvené čočky pak zaručují díky unikátním technologiím Wiley X jasné a ostré vidění za jakýchkoli světelných podmínek. Brýle s označením RX Ready pak mohou být vybaveny dioptrickými skly s patřičnou brýlovou korekci připravenou na míru konkrétnímu zákazníkovi. Označení High RX umožňuje dokonce vložení velmi silných dioptrických skel v rozmezí od +5.00 do -7.00 dioptrií. Váš zrak už vás nebude limitovat ani v těch nejextrémnějších situacích.
SMART EDGE LENS TECHNOLOGY – Nezkreslené vidění
U běžných optických čoček často dochází vlivem lámání světla ke zkreslování relativní velikosti objektu, ztráty jasnosti či decentralizaci obrazu. Čočky Wiley X odpovídají standardům optické přesnosti podle Amerického národního standardizačního institutu (ANSI), jehož důkladné testování prokázalo, že čočky Wiley X nezkreslují optickou jasnost ani u vzdálených objektů, nezvyšují relativní velikost vnímaného obrazu a zachovávají prostorové uspořádání objektů, neboli nedecentralizují objekty v zorném poli, jak tomu u běžných čoček často bývá.
TOP RIM SYSTEM
Obroučky typu Top Rim System jsou upevněny k brýlovým čočkám na jejich horním okraji (Na rozdíl od obroučků typu Full Rim System, které obepínají celé brýlové čočky kolem dokola.) Obroučky Top Rim System jsou u některých modelů vybaveny nosníkem technologií 360°Nose Piece, která umožňuje díky speciálně vyvinutému gumovému materiálu brýle pohodlně nasadit a nosit na jakémkoli tvaru a velikosti nosu a zárov

Produkt je výrobek značky Wiley X.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Wiley X, Oděvní doplňky Wiley X, Sluneční brýle Wiley X.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

399,- Kč
299,- Kč
Detail

Vuch Sollary Sluneční brýle Černá

Velikost UNI / Černá / Plast / Pro muže / Vuch
399,- Kč
Detail
399,- Kč
319,- Kč
Detail

Vuch Marella Sluneční brýle Růžová

Velikost UNI / Růžová / Plast / Pro ženy / Vuch
449,- Kč
337,- Kč
Detail

Kilpi Morfa-J Sluneční brýle dětské Růžová

Velikost UNI / Růžová / Pro ženy / Kilpi
199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Wiley x brýle vapor matte black se skly smoke grey + clear + light rust a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oděvní doplňky sleva, sluneční brýle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wiley X a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wiley X najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wiley x brýle vapor matte black se skly smoke grey + clear + light rust
Právě si prohlížíte...

3750,- Kč