Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hnědé dámské vzorované sluneční brýle Vans Dunville

Hnědá / Materiál 1 - 53 % polykarbonát, 47 % nikl; materiál 2 - 100 % polykarbonát / Pro ženy / Vans
549,- Kč
Detail

Vuch Foxy Sluneční brýle Černá

Velikost UNI / Černá / Plast / Pro ženy / Vuch
499,- Kč
Detail

Vans Squared Sluneční brýle Červená

Velikost UNI / Červená / 100% polykarbonát / Pro muže / Vans
699,- Kč
639,- Kč
Detail

VEYREY Gadson Brýle k počítači Černá

Velikost UNI / Černá / Pro ženy / Veyrey
599,- Kč
Detail

Černé sportovní sluneční brýle Kilpi CORDEL

černá / Polykarbonát, guma / Pro ženy / Kilpi
999,- Kč
Detail

Serengeti Arlie Shiny Dark Havana/Mineral Polarized Drivers

Serengeti Arlie Shiny Dark Havana/Mineral Polarized Drivers

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Serengeti Arlie Shiny Dark Havana/Mineral Polarized Drivers z kategorie oblečení a móda, oděvní doplňky, sluneční brýle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Serengeti Arlie Shiny Dark Havana/Mineral Polarized Drivers .

Detailní informace

Arlie jsou unisexové brýle kulatého tvaru, charakteristické svým nadčasovým designem.Specifikace:555nm®: Ideální pro jízdu v jasných světelných podmínkách. Dostupné v nepolarizovaných a polarizovaných ultralehkých minerálních čočkách a čočkách PhD™ 2.0. Podle typu čočky absorbují 79% až 92% viditelného světla a blokují 88% až 96% modrého světla. 555 nanometrů ozn...ačuje střed viditelného barevného spektra světla, přímo na hranici žluté a zelené. To je místo, kde lidské oko vidí nejlépe. Při slabém osvětlení tato čočka propouští více žluté a zelené, čímž vytváří relaxační podmínky pro oči, zatímco světle stříbrná metalizovaná zrcadlová vrstva (dostupná jen na minerálních čočkách) odráží odlesky.Ultra Mineral čočky: Naše minerální čočky jsou vyrobeny z borosilikátového optického skla od společnosti Corning®, díky čemuž jsou o 20% tenčí a lehčí, než klasické čočky. Vyrábějí se stejným procesem, jaký je běžně vyhrazen pro korekční čočky oftalmické kvality, a poskytují tak nejlepší zrakovou ostrost, jakou můžete zažít. Každý pár minerálních čoček Serengeti® je jedinečný: každá fotochromatická čočka prochází vodíkovými kamny Lehr, které aktivují technologii Spectral Control® s různými teplotami, které určují vlastní, unikátní odstín čočky. Jsou také vybaveny chemickou úpravou pro zvýšení odolnosti vůči poškrábání a nárazu. K dokončení tohoto bezkonkurenčního vizuálního zážitku je na zadní část čoček přidán antireflexní povrch, který eliminuje rozptylové světlo.Fotochromatická technologie: Fotochromatické čočky Serengeti® se aktivují pomocí množství UV záření v atmosféře a postupně mění svůj odstín dle aktuálních podmínek.Technologie Spectral Control: Technologie Spectral Control® filtruje až 96% modrého světla, což umožňuje průchod pouze prospěšného a regulujícího tyrkysově modrého světla. Efektivně chrání vaše oči před stárnutím a poškozením.Polarizační technologie: Naše polarizační technologie eliminuje 99,9% rušivého oslnění. To zajišťuje, že vás již nebudou omezovat odrazy lesklých povrchů, či světlomety vozidel.Velikost: Medium Tvar obličeje : Srdce Šířka můstku : 20 mm Barva rámu (podle výrobce) : Shiny Dark Havana Varianta : Shiny Dark Havana/Mineral Polarized Drivers Navrženo v : USA Tvar obličeje : Ovál Kategorie filtru : S3 Kategorie filtru : S2 Šířka čočky : 55 mm Země původu : Itálie Barva skla : Modrá Délka stranice : 145 mm Typ aktivity : Lifestyle Tvar rámu : Okrouhlý Polarizační : Ano Velikost : M Tvar obličeje : Okrouhlý Pohlaví : Dámské Barva skla (podle výrobce) : Mineral Polarized Drivers Typ rámu : Celorámový Barva rámu : Čirá Technologie : Fotochromatické Kategorie filtru : Fotochromatické Věková skupina : Dospělý Materiál : Acetate Výška čočky : 52 mm

Produkt je výrobek značky Serengeti ,distribuovaný s EAN kódem 0726644101971.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Serengeti, Oděvní doplňky Serengeti, Sluneční brýle Serengeti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Clear
  • Materiál: Acetate
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

VEYREY Nerd Sluneční brýle Černá

Velikost UNI / Černá / Pro ženy / Veyrey
399,- Kč
Detail
799,- Kč
447,- Kč
Detail

Fialové dámské sluneční brýle Pieces Britney

Fialová / Polykarbonát, měď / Pro ženy / Pieces
399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Serengeti Arlie Shiny Dark Havana/Mineral Polarized Drivers a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oděvní doplňky sleva, sluneční brýle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Serengeti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Serengeti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Serengeti Arlie Shiny Dark Havana/Mineral Polarized Drivers
Právě si prohlížíte...

4339,- Kč