Vox VH-Q1 White - 7% sleva

-7%
Vox VH-Q1 White
5 129 5 539 1158
5 129,- Kč

Původní cena: 5 539,- Kč


Hodnocení:


Vox VH-Q1 White z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Vox VH-Q1 White .

Zlevněné zboží

VOX VH-Q1 využívá zcela nový druh technologie Bluetooth sluchátek, vyvinutý pro poskytování nepřekonatelného zvuku pro vaši hudbu ve vysokém rozlišení. Sluchátka VH-Q1 kombinují nejmodernější aktivní potlačení hluku, příchozí tlumení zvuku a množství inteligentních funkcí. Poskytují flexibilní, ovladatelný, výkonný a skvěle znějící... zážitek.Ať už přehráváte oblíbenou hudbu, telefonujete nebo cvičíte na elektrické, akustické nebo basové kytaře, zvuk ve sluchátkách musí být v nejlepší možné kvalitě. VH-Q1 byl navržen tak, aby vám poskytl co nejlepší zážitek z poslechu - vše v jedné soupravě sluchátek. Díky výkonné monitorovací technologii dokáže VH-Q1 snímat a izolovat frekvence vaší akustické kytary nebo dokonce vašeho hlasu pomocí mikrofonu. Tento zvuk půjde do vašich sluchátek a bude se přehrávat bez šumů a jiných nežádoucích zvuků, takže zůstane jen to, co chcete slyšet; nedotčený a dobře znějící tón. VH-Q1 je kompatibilní se širokou škálou kodeků Bluetooth (SBC, AAC, aptX, aptX-xLLC, aptX-HD) a umožňuje uživatelům také vzdálený přístup k programům Google Assistant a Siri a jeho speciální zpracování zvukových vln zajišťuje nejčistší hlasový signál během handsfree hovorů , takže jste vždy v dobrém spojení s okolním světem!Model VH-Q1 je vybaven pokročilým systémem potlačení hluku, který využívá technologii aktivního potlačení hluku Feed-forward i Feedback, která je vyladěná na zvuk nejvyšší kvality při přehrávání hudby a při hře na kytaru nebo basu. Na rozdíl od většiny ostatních sluchátek s potlačením šumu má VH-Q1 mikrofony na vnitřní i vnější straně ušní mušle, které přesně potlačují široký rozsah frekvencí a automaticky se přizpůsobují podle vnějšího zvukového prostředí. Mikrofon : Ano Země původu : Čína Balení obsahuje : Redukce 6,3 mm Aktivní odhlučnění : Ano Barva podle výrobce : White Barva : Bílá Provoz na baterie : Ano Typ reproduktoru : Dynamický Doba nabíjení (hodiny) : 3.5 Konstrukce : Uzavřené Ovládání : EQ Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack Balení obsahuje : Obal Hmotnost (g) : 320.0 Doba přehrávání (hodiny) : 36.0 Balení obsahuje : Kabel Typ baterie : Integrované Frekvenční rozsah : 10 Hz - 25 kHz Balení obsahuje : Micro USB kabel Typ : Bezdrátová sluchátka na uši Bluetooth : Ano Ovládání : Hlasitost

Produkt je výrobek značky Vox ,distribuovaný s EAN kódem 4959112195653.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Vox, Zvuk Vox, Zvukové komponenty Vox, Sluchátka a náhlavní soupravy Vox, Sluchátka Vox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 180,- Kč
Detail
6 729,- Kč
6 019,- Kč
Detail
2 341,- Kč
1 639,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vox VH-Q1 White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vox VH-Q1 White
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

5129,- Kč