Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vic Firth SIH2 Stereo Isolation Headphones Černá

Vic Firth SIH2 Stereo Isolation Headphones Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vic Firth SIH2 Stereo Isolation Headphones Černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Vic Firth SIH2 Stereo Isolation Headphones Černá .

Detailní informace

Bubenické sluchátka nabízející vyšší úroveň tlumení, lepší zvuk a vylepšený design. Jsou ideální pro cvičení, živé hraní, ale i pro obyčejný poslech hudby. Celková hodnota redukce hlasitosti se zvýšila na 25 dB. Sluchátka nabízejí propracované a zvětšené měniče zajišťující věrnější přenos nižších frekvencí, čitelnější středy a jasnější výšky. Kromě toho jsou vybaveny komfortním polstrovaným hlavovým mostem a pohodlnými náušníky. Varianta : Pro bubeníky Země původu : Čína Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack Typ : Sluchátka na uši Barva : Černá Bar...va podle výrobce : Černá

Produkt je výrobek značky Vic Firth ,distribuovaný s EAN kódem 0750795020614.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Vic Firth, Zvuk Vic Firth, Zvukové komponenty Vic Firth, Sluchátka a náhlavní soupravy Vic Firth, Sluchátka Vic Firth.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 146,- Kč
Detail
1 456,- Kč
Detail
3 124,- Kč
Detail
5 189,- Kč
Detail

Vic Firth RM3 Pruty

Natural / Birch / Vic firth
1 090,- Kč
Detail

Vic Firth RM4 Pruty

Natural / Birch / Vic firth
1 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vic Firth SIH2 Stereo Isolation Headphones Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vic Firth a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vic Firth najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vic Firth SIH2 Stereo Isolation Headphones Černá
Právě si prohlížíte...

1675,- Kč