Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

V-Moda Crossfade M100

V-Moda Crossfade M100

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


V-Moda Crossfade M100 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným V-Moda Crossfade M100 .

Detailní informace

Crossfade M-100 Master je nejnovější model ikonických sluchátek V-MODA - Crossfade M-100. Model Crossfade M-100 Master vychází z úspěchu svého oblíbeného předchůdce a na poli pohodlí, kvality zvuku a odolnosti nastavuje novou laťku.
Díky 50mm měničům s dvojitou membránou a japonskými CCAW cívkami nabízí Crossfade M-100 Master zvuk Hi-Res Audio s certifikací Japan Audio Society (JAS) a rafinovaný zvukový charakter, jehož výsledkem je podmanivé 3D zvukové pole se vzrušujícími basy a nevídanou ostrostí.
Hlavový most SteelFlex zaručuje př...esné usazení na hlavě a skvělou odolnost, patentovaný kloub CliqFold pak z Crossfade M-100 Master činí ideálního společníka na cesty, kdy model můžete složit do kompaktního ochranného pouzdra Exoskeleton, jež díky karabině snadno připnete k batohu či kufru.
Rozměrné náušníky s paměťovou pěnou poskytují naprostý komfort i při delším poslechu, jelikož eliminují tlak na hlavový most i na uši posluchače a zároveň přirozeně blokují rušivé vnější zvuky. Jejich potah z prodyšné a potu odolné veganské kůže ze 100% PU pokrývá i hlavový most a Crossfade M-100 Master jsou tak vhodná i pro dlouhá, energická vystoupení.
Crossfade M-100 Master jsou vyladěná pro všechny hudební žánry a jejich konstrukce je navržena pro vynikající zvukovou kvalitu i v těch nejhlubších basech a nejostřejších výškách. Nové termopolymerové krytí měničů navíc poskytuje potřebnou strukturální stabilitu pro široký zvukový rozsah, a to díky jejich nižšímu zatížení, čímž se zvyšuje jejich výkon a spolehlivost.
Crossfade M-100 Master jsou k dostání v klasické matně černé barvě, a to včetně kabelu SpeakEasy 1-Button Cable vyztuženého pomocí aramidových vláken a se špičkovým vestavěným mikrofonem pro křišťálově čisté hovory a kabelu Extended SharePlay Audio Cable.
Barva: Černá Impedance: 32 Ohm Barva podle výrobce: Matte Black Země původu: Čína Citlivost: 103 dB : 20210215.0 Provoz na baterie: Ne Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack Konektor typu A: TRRS 3,5 mm Jack Konstrukce: Uzavřené Aktivní odhlučnění: Ne Typ: Sluchátka na uši Typ: Hi-Fi

Produkt je výrobek značky V-moda ,distribuovaný s EAN kódem 0877653007447.

Procházet zboží z kategorie Elektronika V-moda, Zvuk V-moda, Zvukové komponenty V-moda, Sluchátka a náhlavní soupravy V-moda, Sluchátka V-moda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 819,- Kč
Detail

V-Moda Remix Stříbrná

Velikost Medium / Silver / V-moda
4 632,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

V-Moda Crossfade M100 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce V-moda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku V-moda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

V-Moda Crossfade M100
Právě si prohlížíte...

6890,- Kč