Skullcandy Push Active Grey/Blue

Skullcandy Push Active Grey/Blue
1 959 1 890 1234
1 959,- Kč

Původní cena: 1 890,- Kč


Hodnocení:


Skullcandy Push Active Grey/Blue z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Skullcandy Push Active Grey/Blue .

Detailní informace

Seznamte se s technologií inteligentních funkcí Skull-iQ. Hlasové ovládání bez použití rukou vám dává absolutní kontrolu nad vaším zvukem pouze pomocí vašeho hlasu – a to je jen začátek.Hlasové ovládání znamená, že už si nikdy nebudete muset sundat rukavice. Přehrávejte, pozastavujte, upravujte hlasitost, přijímejte hovory, přeskakujte skladby, spusťte Spotify a aktivujte r...ežim Stay-Aware, to vše, aniž byste se dotkli svého zařízení. Skull-iQ nabízí ještě více než ovládání hlasem. Sdílejte zvuk s přítelem v reálném čase, aktivujte si asistenta, přizpůsobte si ovládání sluchátek, spusťte fotoaparát telefonu, abyste udělali dokonalou selfie a další. Časy nákupu nových sluchátek, abyste získali nejnovější funkce, skončily. Skull-iQ vám dává možnost přidávat nové funkce a aktualizace do vašich sluchátek prostřednictvím aplikace Skullcandy, jakmile budou dostupné. Díky pohodlným držákům na uši a odolnosti vůči potu a vodě IP55 jsou Push Active stvořeny pro náročné tréninky a intenzivní dobrodružství. SkullCandy Push Active také obsahují technologii vyhledávání Tile® – pro každý případ. Push Active poskytují neuvěřitelných 44 hodin poslechu s nabíjecím pouzdrem. Sluchátka vám navíc vždy, když je vyjmete z pouzdra, sdělí, kolik baterie ještě zbývá. Barva : Šedá Typ : True Wireless In-Ear Kompatibilita : iOS Kompatibilita : macOS Kompatibilita : Android Speciální vlastnosti : Ovladatelné hlasem Provoz na baterie : Ano Voděodolnost : Ano Barva podle výrobce : Grey/Blue Mikrofon : Ano Balení obsahuje : Silicone Eartips Verze Bluetooth : Bluetooth 5.2 Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Napájení : Baterie Země původu : Čína Citlivost (dB) : 112.0 Barva : Modrá Konektor typu A : USB-C Impedance (Ohm) : 22.0 Hmotnost (g) : 95.0 Napájení : USB-C Konstrukce : Uzavřené Aktivní odhlučnění : Ne Doba přehrávání (hodiny) : 44.0 Bezdrátové nabíjení : Ne Balení obsahuje : Manuál Stupeň ochrany krytem (IP krytí) : IPX5 Kompatibilita : MS Windows

Produkt je výrobek značky Skullcandy ,distribuovaný s EAN kódem 0810045683171.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Skullcandy, Zvuk Skullcandy, Zvukové komponenty Skullcandy, Sluchátka a náhlavní soupravy Skullcandy, Sluchátka Skullcandy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Skullcandy Push Active Grey/Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skullcandy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skullcandy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skullcandy Push Active Grey/Blue
Právě si prohlížíte...

1959,- Kč