Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Skullcandy Indy Fuel Šedá

Skullcandy Indy Fuel Šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Skullcandy Indy Fuel Šedá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Skullcandy Indy Fuel Šedá .

Detailní informace

Skutečné bezdrátové připojení znamená žádné kabely. S Indy Fuel se může dokonce i pouzdro nabíjet bezdrátově. Stačí ho položit na svůj oblíbený pad pro bezdrátové nabíjení (nebo jej spárovat s jednou z nabíječek série Fuelbase ™). Pouzdro a špunty společně vydrží až 30 hodin celkového času hraní. Někdy stačí použít jedno sluchátko, zatímco druhé ...ucho máte volné, abyste slyšeli, co je kolem vás. Žádný problém. S Indy Fuel můžete používat levé nebo pravé sluchátko do uší sólo. Jednoduchá série doteků ovládá vše přímo z vašich špuntů. Přijímejte hovory, přeskakujte stopy, upravujte hlasitost, aktivujte asistenta, přepínejte režimy EQ, nebo dokonce zapněte režim Ambient Mode, abyste slyšeli více ze svého okolí - to vše bez toho, abyste se dotkli svého zařízení. Díky vestavěné technologii Tile ™ je snadné vystopovat kterékoliv sluchátka, pokud je někdy ztratíte díky jednoduché aplikaci. Sluchátka do uší Indy Fuel jsou odolné vůči vodě, potu a prachu. V případě, že dojde ke ztrátě nebo poškození kterékoliv části, díky programu Fearless Use Promise® ji vymění se slevou. Typ: True Wireless In-Ear Mikrofon: Ano Barva: Šedá Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Doba přehrávání (hodiny): 6.0 Bezdrátové nabíjení: Ano Impedance (Ohm): 32.0 Maximální akustický tlak (SPL): 99 dB Maximální akustický tlak (SPL): 105 dB Maximální akustický tlak - SPL (dB): 105.0 Impedance: 32 Ohm Nepromokavé: Ano Provoz na baterie: Ano Balení obsahuje: Nabíjecí pouzdro Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB-C Balení obsahuje: Manuál Hmotnost (g): 57.0 Barva podle výrobce: Šedá Napájení: USB a baterie Napájení: Wireless Charging Země původu: Čína Aktivní odhlučnění: Ne Voděodolnost: IP55 Konektor typu A: USB C Konstrukce: Uzavřené

Produkt je výrobek značky Skullcandy ,distribuovaný s EAN kódem 0810015586938.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Skullcandy, Zvuk Skullcandy, Zvukové komponenty Skullcandy, Sluchátka a náhlavní soupravy Skullcandy, Sluchátka Skullcandy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 890,- Kč
1 797,- Kč
Detail
1 889,- Kč
1 771,- Kč
Detail
1 174,- Kč
Detail
5 889,- Kč
5 489,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Skullcandy Indy Fuel Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skullcandy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skullcandy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skullcandy Indy Fuel Šedá
Právě si prohlížíte...

2490,- Kč