Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Skullcandy Indy ANC Šedá

Skullcandy Indy ANC Šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Skullcandy Indy ANC Šedá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Skullcandy Indy ANC Šedá .

Detailní informace

Indy ANC je hlavním členem skutečné bezdrátové rodiny Indy. Vše od dotykových ovládacích prvků přes aktivní potlačení hluku po osobní zvuk až po bezdrátové nabíjení je perfektní volbou pro ty co mají rádi vše v jednom. Někdy se musíte sladit se svým okolím. Proto je Indy ANC navržen s režimem Ambient Mode. Rychlé "klepnutí a podržení" na hlavním senzoru vám u...možní slyšet vše kolem vás. Dokonce i rozhovor. Po dokončení klepnutím a podržením znovu zapnete potlačení hluku. Nikdo neslyší stejně. Proto Indy ANC obsahuje osobní zvuk - Personal sound. Rychlým testem aplikace Skullcandy v reálném čase vytvoříte osobní zvukový profil, který se uloží do vašich sluchátek, abyste optimalizovali hladinu zvuku právě pro vás. Technologie Audiodo ™ v aplikaci Skullcandy analyzuje sluch v levém a pravém uchu a pak automaticky upravuje zvuk na optimální úroveň pro váš konkrétní sluch. Ve vašem nastavení tak zažijete zvuky, které jste nikdy předtím neslyšeli. Indy ANC má vestavěnou technologii vyhledání Tile ™. Pokud někdy ztratíte kterékoliv z vašich sluchátek, můžete jim "zazvonit" z bezplatné aplikace Tile. Takže to, co se mohlo zdát ztracené, je nyní rychle nalezeno. Indy ANC je navržen nejen pro dlouhou výdrž baterie, ale i pro bezdrátové nabíjení. Pouzdro stačí položit na bezdrátovou nabíječku (nebo vyzkoušet nabíjecí podložku Fuelbase ™) a nabít baterii. Navíc s funkcí rychlého nabíjení získáte 2 hodiny hry pouze z 10-minutového nabíjení. Typ: True Wireless In-Ear Mikrofon: Ano Barva: Šedá Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Doba přehrávání (hodiny): 6.0 Bezdrátové nabíjení: Ano Impedance (Ohm): 32.0 Maximální akustický tlak (SPL): 98 dB Maximální akustický tlak (SPL): 103 dB Maximální akustický tlak - SPL (dB): 103.0 Impedance: 32 Ohm Nepromokavé: Ano Provoz na baterie: Ano Balení obsahuje: Nabíjecí pouzdro Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB-C Balení obsahuje: Manuál Hmotnost (g): 76.0 Barva podle výrobce: Šedá Napájení: USB a baterie Napájení: Wireless Charging Země původu: Čína Aktivní odhlučnění: Ano Voděodolnost: IP55 Konektor typu A: USB C Konstrukce: Uzavřené

Produkt je výrobek značky Skullcandy ,distribuovaný s EAN kódem 0810045681320.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Skullcandy, Zvuk Skullcandy, Zvukové komponenty Skullcandy, Sluchátka a náhlavní soupravy Skullcandy, Sluchátka Skullcandy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 890,- Kč
1 797,- Kč
Detail
1 889,- Kč
1 771,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Skullcandy Indy ANC Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skullcandy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skullcandy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skullcandy Indy ANC Šedá
Právě si prohlížíte...

2690,- Kč