Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Skullcandy Dime Red

Skullcandy Dime Red

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Skullcandy Dime Red z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Skullcandy Dime Red .

Detailní informace

Získáte snadno použitelné ovládací prvky, pohodlné nošení a charakteristický zvuk Skullcandy Supreme Sound™ - to vše v nádherně malém balení (za nádherně malou cenu).Důmyslné pouzdro Dime o délce 2,45” x šířce 1,53” je navrženo tak, aby bylo super kompaktní a snadno se přenášelo v jakékoli kapse nebo se připevnilo na klíčenku pomocí šňůrky. Dime poskytuj&...iacute; 3,5 hodiny poslechu a 2 plné nabití v pouzdře. To je 12 hodin celkové výdrže baterie. Ovládejte hlasitost, skladby a hovory jediným tlačítkem na každém sluchátku. Nemusíte se trápit s přístupovými kódy a aplikacemi v telefonu. Potřebujete zůstat naladěni na svět kolem vás? Dime obsahují mikrofon v každém sluchátku, takže jej můžete použít samostatně k telefonování nebo poslechu hudby či médií. Dime jsou navrženy tak, aby odváděly vodu a pot, jsou vybaveny ochranou IPX4 a připraveny na mírný déšť (nebo silný pot) během vašeho outdoorového dobrodružství. Typ: True Wireless In-Ear Aktivní odhlučnění: Ne Mikrofon: Ano Barva: Červená Citlivost (dB): 83.0 Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Kompatibilita: MS Windows Kompatibilita: macOS Konektor typu A: USB-C Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Doba přehrávání (hodiny): 12.0 Bezdrátové nabíjení: Ne Impedance (Ohm): 16.0 Stupeň ochrany krytem (IP krytí): IPX4 Voděodolnost: Ano Provoz na baterie: Ano Speciální vlastnosti: Ovladatelné hlasem Konstrukce: Uzavřené Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Silicone Eartips Hmotnost (g): 32.0 Barva podle výrobce: Red Napájení: Baterie Napájení: USB-C Země původu: Čína Verze Bluetooth: Bluetooth 5.0

Produkt je výrobek značky Skullcandy ,distribuovaný s EAN kódem 0810045683300.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Skullcandy, Zvuk Skullcandy, Zvukové komponenty Skullcandy, Sluchátka a náhlavní soupravy Skullcandy, Sluchátka Skullcandy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 890,- Kč
1 797,- Kč
Detail
1 889,- Kč
1 771,- Kč
Detail
2 543,- Kč
Detail
6 729,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Skullcandy Dime Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skullcandy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skullcandy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skullcandy Dime Red
Právě si prohlížíte...

990,- Kč