Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sivga Phoenix - 7% sleva

-7%
Sivga Phoenix

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sivga Phoenix z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sivga Phoenix .

Zlevněné zboží

Sluchátka SIVGA PHOENIX mají dynamický driver zabudovaný v krásném krytu Zebrawood. Měkký, polstrovaný hlavový most a náušníky jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí.Drát vnější mřížky z nerezavějící oceli je potažen černým lakem a pak je zpracován CNC hliníkem z letecké kvality. Nakonec hliník projde procesem eloxování a pískov&aa...cute;ní.SIVGA PHOENIX jsou vybaveny speciálně vyvinutou polykarbonátovou ultratenkou membránou od společnosti SIVGA, tyto sluchátka jsou navrženy tak, aby si vychutnali všechny druhy hudby. Jejich skutečná síla však záři při poslechu těžké basové hudby, jako je dubstep, EDM a hip hop.Každý náušník je vybaven mřížkou z nerezavějící oceli. Otevřený design vytváří rozsáhlou zvukovou scénu. Hluboký, bohatý zvuk a vynikající řemeslné zpracování sluchátek SIVGA PHOENIX přinášejí velmi vysoký poměr ceny a výkonu.SIVGA PHOENIX, navržené pro náročné audiofily, nabízejí vynikající výkon. Silné basy s rozšířenými výškami a vyváženou frekvenční odezvou. Zvuk SIVGA PHOENIX je silný, dynamický a vyvážený. Nízká impedance 32Ω usnadňuje poslech z jakéhokoli zdroje.Importována semišová kůže pokrývá celou elastickou čelenku, takže je na hlavě příjemnější. Náušníky jsou ergonomické, měkké a poskytují maximální pohodlí. Vnitřní vrstva náušníků je vyrobena z měkké, inertní houby. Náušníky mají dostatek místa na to, aby nevytvářely žádný tlak na uši, a zároveň poskytují dobré těsnění.Vnější materiál náušníků je vyroben z měkkého, plyšového sametu, který je příjemný k pokožce. Polstrovaný hlavový most a měkké náušníky umožňují posluchači mnoho hodin pohodlného poslechu hudby bez přerušení. Konstrukce : Otevřen Délka kabelu : 1,6 m Impedance (Ohm) : 32.0 Provoz na baterie : Ne Balení obsahuje : Audio kabel Barva : Černá Citlivost (dB) : 103.0 Aktivní odhlučnění : Ne Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Mikrofon : Ne Barva : Hnědá Hmotnost (g) : 296.0 Typ : Hi-Fi Země původu : Čína Typ : Sluchátka na uši

Produkt je výrobek značky Sivga ,distribuovaný s EAN kódem 6973869470021.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sivga, Zvuk Sivga, Zvukové komponenty Sivga, Sluchátka a náhlavní soupravy Sivga, Sluchátka Sivga.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sivga Phoenix a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sivga a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sivga najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sivga Phoenix
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

5799,- Kč