Sivga P-II - 5% sleva

-5%
Sivga P-II
9 429 9 890 1156
9 429,- Kč

Původní cena: 9 890,- Kč


Hodnocení:


Sivga P-II z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sivga P-II .

Zlevněné zboží

V Sivga P-II je na obou stranách umístěna velká oboustranná jednotka magnetické planární membrány s průměrem 97 mm * 76 mm. Vytváří silný zvukový výstup s vynikajícím přebíráním detailů. Zvukový výstup je teplý a hladký, neexistuje žádná tvrdost jakéhokoliv druhu. Má poutavý low-end, přirozené vokály jako živé a jemné detailn&iacut...e; výšky, které poskytují úžasné detaily se širokou zvukovou scénou.Sivga P-II mají robustní kvalitu provedení s vysoce kvalitním kovovým a nerezovým rámem s dřevěnými (ořech) ušními mušlemi. Náušníky lze otáčet až o 90 stupňů, což uživatelům poskytuje snadné používání. Hlavový most a náušníky jsou vyrobeny z kvalitní proteinové kůže. Konstrukce je silná a robustní.Sluchátka Sivga P-II mají otevřený design, díky němuž vzduch prochází náušníky do reproduktorové jednotky. Pomáhá to udržovat tlak v ušní komoře a poskytuje přirozený a živý zvukový výstup se širokou a vzdušnou pódiovou reprezentací.Sivga P-II jsou dodávány s 6N monokrystalovým měděným kabelem s vyváženým konektorem 4,4 mm. Součástí balení je i konektor 4,4 mm-3,5 mm. Kabel je velmi dobré kvality. Je odolný vůči zamotání a ladí s barvou náušníků z ořechového dřeva. Typ : Hi-Fi Balení obsahuje : Adaptér 3,5 mm Barva : Černá Barva : Hnědá Balení obsahuje : Audio kabel Délka kabelu : 4,4 m Konstrukce : Otevřen Hmotnost (g) : 420.0 Impedance (Ohm) : 32.0 Konektor typu A : TRS 6,3 mm Jack Provoz na baterie : Ne Země původu : Čína Citlivost (dB) : 98.0 Aktivní odhlučnění : Ne Frekvenční rozsah : 20 Hz - 40 kHz Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack Typ : Sluchátka na uši Mikrofon : Ne

Produkt je výrobek značky Sivga ,distribuovaný s EAN kódem 6973869470250.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sivga, Zvuk Sivga, Zvukové komponenty Sivga, Sluchátka a náhlavní soupravy Sivga, Sluchátka Sivga.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sivga P-II a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sivga a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sivga najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sivga P-II
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

9429,- Kč