Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shokz OpenSwim MP3 Black

Shokz OpenSwim MP3 Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shokz OpenSwim MP3 Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shokz OpenSwim MP3 Black .

Detailní informace

OpenSwim (dříve Xtrainerz) je zkonstruován s charakteristickým designem open-ear od společnosti Shokz a technologií bone conduction 7 generace.Shokz OpenSwim je špičkový MP3 přehrávač, který je určen především pro sportovní nadšence. Bezdrátové provedení a lepší ergonomii oceníte při běhání, posilování a dokonce i plavání.Celou řadu oblíbených alb a skladeb můžete do přehrávače uložit díky paměti o kapacitě 4 GB. Tato kapacita umožní sportovcům ještě tvrději trénovat. Už žádné kabely, žádná další zařízení a žádné omezování. Pohodlí s open-...earOpen-ear s technologií bone conduction zajišťuje pohodlný poslech po celý den, ve vodě i mimo ni.IP68 VodotěsnýOpenSwim má stupeň vodotěsnosti IP68. Potápět se s ním můžete až do hloubky 2m po dobu 30 minut.4GB úložiště MP3Až 1 200 skladeb snadno uložíte díky paměti o kapacitě 4 GB. Tyto skladby jsou ihned připraveny k přehrávání stisknutím tlačítka. Podporuje formáty MP3, WAV, WMA, AAC a FLAC. Není kompatibilní s Bluetooth.8 hodin hudbyPři běžném používání zvládá baterie fungovat až 8 hodin na jedno nabití.Obsah balení:OpenSwim MP3 sluchátkaUSB nabíjecí kolébkaPlavecké špunty do ušíPouzdro ze silikonové pryže Země původu: Čína Typ: Open-Ear Konstrukce: Bone Conduction Barva: Černá Doba přehrávání (hodiny): 8.0 Mikrofon: Ne Doba nabíjení (hodiny): 2.0 Barva podle výrobce: Black Hmotnost (g): 30.0 Aktivní odhlučnění: Ne Bluetooth: Ne Napájení: Baterie Provoz na baterie: Ano Balení obsahuje: USB nabíječka Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Silicone Eartips Citlivost (dB): 96.0 Nepromokavé: Ano Voděodolnost: IP68 Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Citlivost: 96 dB Adaptér součástí: Ne Konektor typu A: USB Balení obsahuje: Pouzdro

Produkt je výrobek značky Shokz ,distribuovaný s EAN kódem 0850033806304.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Shokz, Zvuk Shokz, Zvukové komponenty Shokz, Sluchátka a náhlavní soupravy Shokz, Sluchátka Shokz.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 290,- Kč
3 035,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Shokz OpenSwim MP3 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shokz a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shokz najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shokz OpenSwim MP3 Black
Právě si prohlížíte...

4090,- Kč