Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shokz OpenComm Black

Shokz OpenComm Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shokz OpenComm Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shokz OpenComm Black .

Detailní informace

OpenComm se vyznačují lehkým open-ear designem poháněným bone-conduction technologií pro celodenní pohodlí. Na rozdíl od tradičních náhlavních souprav tyto bezdrátové náhlavní soupravy umožňují komunikaci a informovanost na pracovišti. OpenComm, navržené s patentovanou technologií bone-conduction pro maximalizaci hands-free komunikace, vám umožňují mít absolutní přehled a vynikají...;cí kvalitu hovoru. Nastavitelný DSP mikrofon s potlačením hluku eliminuje hluk na pozadí pro jasnou komunikaci v hlasitých prostředích, když je umístěn blízko úst, což z něj činí nejlepší náhlavní soupravu pro práci, virtuální setkání atp. OpenComm nabízí až 16 hodin hovoru nebo 8 hodin poslechu na jedno nabití pro celodenní komunikaci. OpenComm také nabízí rychlé nabíjení; nabíjejte 5 minut pro až 2 hodiny hovoru. Multifunkční tlačítko je určeno k přehrávání, pozastavení, aktivaci hlasového asistenta, přijímání hovorů atp. pouze několika klepnutími. OpenComm jsou také navrženy pro NFC (Near Field Communication) a vícebodové párování; Vychutnejte si bezproblémové Bluetooth spárování se zařízením kompatibilním s NFC nebo připojte dvě zařízení současně. Mikrofon: Ano Aktivní odhlučnění: Ne Bluetooth: Ano Barva: Černá Citlivost (dB): 96.0 Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Konektor typu A: USB Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Nepromokavé: Ano Voděodolnost: IP55 Doba přehrávání (hodiny): 16.0 Provoz na baterie: Ano Balení obsahuje: USB kabel Balení obsahuje: Manuál Hmotnost (g): 33.0 Barva podle výrobce: Black Napájení: USB Země původu: Čína Konstrukce: Bone Conduction Typ: Open-Ear

Produkt je výrobek značky Shokz ,distribuovaný s EAN kódem 0850033806366.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Shokz, Zvuk Shokz, Zvukové komponenty Shokz, Sluchátka a náhlavní soupravy Shokz, Sluchátka Shokz.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shokz OpenComm Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shokz a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shokz najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shokz OpenComm Black
Právě si prohlížíte...

4390,- Kč