Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sennheiser MB 360 UC Černá

Sennheiser MB 360 UC Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sennheiser MB 360 UC Černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sennheiser MB 360 UC Černá .

Detailní informace

Sennheiser MB 360 UC je špičkový Bluetooth® 4.0 headset pro kancelářské pracovníky, kteří preferují jeden zdroj ať už pro telefonování, pracovní nasazení, tak i pro zábavu. Výbornou zvukovou kvalitu a výjimečné pohodlí při nošení ocení jak při práci, tak i ve volném čase. Je optimalizován pro Unified Comunication a pro profesionály, kteří vyžadují výborný zvuk a moderní diskrétní styl a komfort. Je certifikován pro Skype for Business.
Sluchátka obsahují systém NoiseGard Hybrid Adaptive ANC - schopný výborně potlačit vnímání okolního hluku ...se schopností se přesně adaptovat na aktuální druh hluku. Vnímán zvuk je mimořádně realistický, čistý a přirozený. Přenos zaručuje CD kvalitu zvuku díky vestavěnému systému aptX. Headset je navržen ve vysoce kvalitním robustním designu s velkými měkkými koženkovými náušníky pro dlouhodobé pohodlí při nošení. Nabitá baterie vydrží až 25 hodin hovoru, pokud se baterie vybije bez možnosti dobití, tak lze využít přiložený audio kabel.
Hmotnost (g): 238.0 Impedance (Ohm): 18.0 Impedance: 18 Ohm Maximální akustický tlak - SPL (dB): 113.0 Maximální akustický tlak (SPL): 113 dB Doba nabíjení (hodiny): 2.0 Frekvenční rozsah: 18 Hz - 22 kHz Doba přehrávání (hodiny): 25.0 Mikrofon: Ano Barva: Černá Napájení: USB Adaptér součástí: Ano Provoz na baterie: Ano Barva podle výrobce: Černá Konstrukce: Uzavřené Země původu: Německo Aktivní odhlučnění: Ano Typ: Bezdrátová sluchátka na uši

Produkt je výrobek značky Sennheiser ,distribuovaný s EAN kódem 4044155246612.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sennheiser, Zvuk Sennheiser, Zvukové komponenty Sennheiser, Sluchátka a náhlavní soupravy Sennheiser, Sluchátka Sennheiser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 429,- Kč
Detail
8 109,- Kč
Detail
1 709,- Kč
Detail
5 259,- Kč
5 179,- Kč
Detail
4 302,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sennheiser MB 360 UC Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sennheiser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sennheiser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sennheiser MB 360 UC Černá
Právě si prohlížíte...

8490,- Kč