Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sennheiser IE 500 Pro Číra

Sennheiser IE 500 Pro Číra

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sennheiser IE 500 Pro Číra z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sennheiser IE 500 Pro Číra .

Detailní informace

Stereofonní sluchátka nejvyšší třídy typu in-ear pro bezdrátový monitoring - IEM. Jsou určeny pro zpětný odposlech (ew IEM G4, Série 2000 IEM) nebo příposlech u miniaturního kamerového přijímače EK 500 G4 / EK 2000. Díky jednomu širokopásmovému měniči netrpí problémy víceměničových sluchátek jako je fázový posun, zkreslení přednesu nebo cross-over efekt. Dodávají se s výměnnými náušníky ve třech velikostech pro optimální usazení do každého ucha. Perfektně padnoucí náušníky také zajišťují účinné tlumení okolního hluku a výbornou reprodukci basů.... Barevné provedení: Clear
Hmotnost (g): 18.0 Impedance (Ohm): 16.0 Impedance: 16 Ohm Délka kabelu: 1,3 m Frekvenční rozsah: 6 Hz - 20 kHz Maximální akustický tlak - SPL (dB): 126.0 Maximální akustický tlak (SPL): 126 dB In-Ear Monitoring: Ano Barva: Transparentní Barva podle výrobce: Číra Provoz na baterie: Ne Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack Konstrukce: Uzavřené Země původu: Německo Aktivní odhlučnění: Ne Typ: Ear hook Mikrofon: Ne

Produkt je výrobek značky Sennheiser ,distribuovaný s EAN kódem 4044155227321.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sennheiser, Zvuk Sennheiser, Zvukové komponenty Sennheiser, Sluchátka a náhlavní soupravy Sennheiser, Sluchátka Sennheiser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Transparent
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 429,- Kč
Detail
6 199,- Kč
5 989,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sennheiser IE 500 Pro Číra a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sennheiser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sennheiser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sennheiser IE 500 Pro Číra
Právě si prohlížíte...

15090,- Kč