Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sendy Audio Peacock

Sendy Audio Peacock

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sendy Audio Peacock z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sendy Audio Peacock .

Detailní informace

Vlajková loď Sendy Audio Peacock s otevřenými planárními magnetickými sluchátky. Peacock má kryt z cnc frézovaného dřeva a hliníkové pouzdro / mřížku pro driver a krásnou kvalitu provedení (všechny zlaté části jsou pozlacené 24 -karátovým zlatem). Čelenka a náušníky jsou z poddajné kozí kůže. 8-žilový opletený měděný kabel s mini xlr koncovkou do sluch...átek a s vyváženým konektorem 4,4 mm. Součástí jsou adaptéry XLR a 6,5 mm.
Peacock používá ultra high tech planární drivery - Quad Former tech. Na obou stranách membrány jsou dvojité cívky s dvojitými magnety, které zajišťují silný zvuk, konzistentní pohyb driveru a extrémně nízké zkreslení. Je to snadno ovladatelná "open-back" vlajková loď společnosti Sendy Audio. Citlivost (dB) : 103.0 Typ : Hi-Fi Konektor typu A : TRS 6,3 mm Jack Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Balení obsahuje : Taška Balení obsahuje : Audio kabel Barva : Hnědá Provoz na baterie : Ne Hmotnost (g) : 578.0 Délka kabelu : 2 m Aktivní odhlučnění : Ne Mikrofon : Ne Typ : Sluchátka na uši Barva : Černá Balení obsahuje : Redukce 6,3 mm Impedance (Ohm) : 50.0 Konstrukce : Otevřen Země původu : Čína Konektor typu A : XLR

Produkt je výrobek značky Sendy Audio ,distribuovaný s EAN kódem 6973869470281.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sendy Audio, Zvuk Sendy Audio, Zvukové komponenty Sendy Audio, Sluchátka a náhlavní soupravy Sendy Audio, Sluchátka Sendy Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sendy Audio Peacock a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sendy Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sendy Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sendy Audio Peacock
Právě si prohlížíte...

35790,- Kč