Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Reloop RHP-6 Žlutá

Reloop RHP-6 Žlutá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Reloop RHP-6 Žlutá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Reloop RHP-6 Žlutá .

Detailní informace

Uzavřená sluchátka s ovládáním pro smartphony. Ultra odolná konstrukce sluchátek zajišťuje bezproblémové přenášení a používání, zatímco pohodlné náušníky poskytnou dokonalý komfort i při dlouhodobém používání. Sluchátka jsou vybavena 38mm měniči s frekvenční odezvou v pásmu od 10 Hz až do 20 kHz při impedanci 32 Ohm. Díky uzavřené konstrukci se můžete spolehnout na velmi nízkou propustnost vnějších ruchů. Součástí sluchátek je i kabel s ovládáním pro většinu smartphonů s mikrofonem a funkce Music Sharing, díky které je možné připojit do sluchát...ek ještě jedny sluchátka pro poslech hudby ve dvojici. Sluchátka jsou vyhotoveny v elegantním pogumovaném finiši a nylonové pletivu Climabsorb s vysokou absorpcí tekutin, která zabraňuje pocení při dlouhodobém nošení. Hmotnost: 123g. Barevné provedení: Yellow. Impedance: 32 Ohm Barva: Žlutá Země původu: Čína Frekvenční rozsah: 10 Hz - 20 kHz Konektor typu A: TRRS 3,5 mm Jack Citlivost: 95 dB Mikrofon: Ano Balení obsahuje: Sluchátka Aktivní odhlučnění: Ne Barva podle výrobce: Žlutá Konstrukce: Uzavřené Typ: Sluchátka na uši

Produkt je výrobek značky Reloop ,distribuovaný s EAN kódem 4043034151948.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Reloop, Zvuk Reloop, Zvukové komponenty Reloop, Sluchátka a náhlavní soupravy Reloop, Sluchátka Reloop.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Yellow
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 176,- Kč
Detail
1 174,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 419,- Kč
Detail
2 890,- Kč
2 769,- Kč
Detail
2 499,- Kč
2 327,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Reloop RHP-6 Žlutá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Reloop a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Reloop najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Reloop RHP-6 Žlutá
Právě si prohlížíte...

1490,- Kč