Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pioneer Dj HDJ-CX DJ sluchátka

Pioneer Dj HDJ-CX DJ sluchátka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pioneer Dj HDJ-CX DJ sluchátka z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Pioneer Dj HDJ-CX DJ sluchátka .

Detailní informace

Tato superlehká profesionální DJ sluchátka na uši jsou tak lehká, že i zapomenete, že je máte nasazena. Speciálně navrženy pro absolutní pohodlí a vyladěné tak, aby poskytovaly vynikající kvalitu zvuku při mixování a monitorování hudby.Profesionální DJ sluchátka na uši HDJ-CX jsou speciálně navržena tak, aby minimalizovala zátěž na krk a tělo a zároveň pomohla maximalizovat váš potenciál pro umělecké vyjádření prostřednictvím dnešní taneční hudby.S minimalistickým, ale pevným designem a hutným zvukem se širokým rozsahem je tento koncept zcela o...dlišný od sluchátek série HDJ-X, která produkují prostornější zvuk a mají robustnější konstrukci. Model HDJ-CX vám nabízí speciální zážitek, který může dokonce změnit váš styl DJingu.Váží pouhých 136 g bez kabelu a jsou ergonomicky navrženy tak, aby minimalizovaly jakékoli namáhání hlavy, krku nebo ramen.Nová membrána z kompozitní fólie PEEK-PU-PEEK poskytuje pevný zvuk s frekvenční odezvou 5 Hz až 30 kHz. To znamená, že budete jasně slyšet kick, snare a hi-haty pro přesné sledování a mixování v jakémkoli prostředí. Drivery φ35 mm dosahují vstupního výkonu až 2 000 mW a basreflexové komory v krytech ještě více zlepšují nízkofrekvenční odezvu, zatímco zvukové izolátory vytvářejí vyšší úroveň zvukové izolace, takže uslyšíte plný basový zvuk spolu s každou nuancí v hudbě.Nenechte se zmást pocitem lehkosti těchto sluchátek – jsou odolná a vyrobená tak, aby vydržela. Všechny komponenty jsou extra pevné, včetně ocelového jádra čelenky. Vyrobeno tak, aby odolaly nástrahám neustálého používání na cestách, prošly náročnými testy, kterým jsou podrobována jiná profesionální sluchátka Pioneer DJ, jakož i přísným šokovým testům americké vojenské normy MIL-STD-810H.Nastavte si sluchátka tak, jak se vám líbí, výběrem ze 2 dodávaných kabelů – rovný nebo spirálový. Abyste si byli jisti, že nikdy neztratíte svůj 1/4" adaptér, připněte držák adaptéru úhledně na kabel, aby byl vždy po ruce. Součástí balení jsou také náhradní náušníky a můžete očekávat, že se vám časem budou hodit, protože sluchátka by vám měli dobře sloužit po dlouhou dobu. Typ: DJ Konstrukce: Uzavřené Aktivní odhlučnění: Ne Mikrofon: Ne Citlivost: 103 dB Impedance: 32 Ohm Barva: Černá Bluetooth: Ne Max. Zatížení (mW): 2000.0 Délka kabelu: 3 m Délka kabelu: 1,6 m Konektor typu A: 3,5 mm Jack Hmotnost (g): 136.0 Frekvenční rozsah: 5 Hz - 30 kHz Balení obsahuje: Audio kábl Balení obsahuje: Redukce 6,3 mm Balení obsahuje: Spare Ear Pads Balení obsahuje: Manuál Země původu: Čína Typ: Sluchátka na uši

Produkt je výrobek značky Pioneer Dj ,distribuovaný s EAN kódem 4573201242419.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Pioneer Dj, Zvuk Pioneer Dj, Zvukové komponenty Pioneer Dj, Sluchátka a náhlavní soupravy Pioneer Dj, Sluchátka Pioneer Dj.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 790,- Kč
Detail
5 990,- Kč
Detail
20 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pioneer Dj HDJ-CX DJ sluchátka a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pioneer Dj a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pioneer Dj najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pioneer Dj HDJ-CX DJ sluchátka
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč