Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pioneer Dj HDJ-CUE1BT-K DJ sluchátka

Pioneer Dj HDJ-CUE1BT-K DJ sluchátka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pioneer Dj HDJ-CUE1BT-K DJ sluchátka z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Pioneer Dj HDJ-CUE1BT-K DJ sluchátka .

Detailní informace

Začněte svou DJ cestu se sluchátky HDJ-CUE1. Tyto stylové DJ sluchátka jsou postaveny na základech našich profi modelů, ale jsou k dispozici za mnohem skromnější cenu. I když jsou tyto základní sluchátka zatím naším nejdostupnějším párem, odpovídají mnohým kritériím funkcí a kvality stanoveným v našem sortimentu profesionálních sluchátek. Vyberte si HDJ-CUE1 ...pro profesionální vzhled a dojem, bohatý zvuk, kompaktní a flexibilní design a vysoce kvalitní povrchovou úpravu. Vychutnejte si speciální ladění zvuku zděděné z profesionální úrovně HDJ-X5; perfektně slyšíte nízké frekvence basů a kopáku, abyste mohli precizně mixovat a přesně vědět, co vaši přátelé slyší, když pustíte další skladbu. Vyberte si svůj oblíbený model z nabídky barev tak, aby odpovídal vašemu individuálnímu stylu, a poslouchejte hudbu na cestách díky zabudované technologii Bluetooth. Balení obsahuje také přiložený kabel, pokud máte zájem používat slúchachadlá kabelově. Barva: Černá Impedance (Ohm): 32.0 Balení obsahuje: Sluchátka Mikrofon: Ano Země původu: Čína Varianta: Bluetooth Barva podle výrobce: Černá Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack Konektor typu A: Bezdrátový Konstrukce: Uzavřené Aktivní odhlučnění: Ne Typ: DJ Typ: Sluchátka na uši

Produkt je výrobek značky Pioneer Dj ,distribuovaný s EAN kódem 4573201242037.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Pioneer Dj, Zvuk Pioneer Dj, Zvukové komponenty Pioneer Dj, Sluchátka a náhlavní soupravy Pioneer Dj, Sluchátka Pioneer Dj.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 124,- Kč
Detail
5 990,- Kč
Detail
20 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pioneer Dj HDJ-CUE1BT-K DJ sluchátka a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pioneer Dj a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pioneer Dj najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pioneer Dj HDJ-CUE1BT-K DJ sluchátka
Právě si prohlížíte...

2390,- Kč