Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

OTL Technologies PRO G1 Pokémon Poké ball White

OTL Technologies PRO G1 Pokémon Poké ball White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


OTL Technologies PRO G1 Pokémon Poké ball White z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným OTL Technologies PRO G1 Pokémon Poké ball White .

Detailní informace

Tato herní sluchátka mají polstrovaný hlavový most z PU kůže a měkké náušníky. Mikrofon je odnímatelný a všesměrový pro vysoce kvalitní a jasný hlasový chat s in-line ovladačem pro ztlumení zvuku nebo chatování s kamarády (*chat je dostupný pro hry, které podporují funkci chatu ve hře).Tato sluchátka jsou kompatibilní se všemi vašimi oblíbenými ...zařízeními pomocí 3,5 mm univerzálního jack konektoru* (tj. použití s iPady, iPody, tablety, kapesními hrami, vzdělávacími zařízeními, XBox, PS4, 2Ds XL a Nintendo switch). *Počítače s růžovými a zelenými konektory vyžadují PC rozdělovací kabel (prodává se samostatně) Barva : Bílá Balení obsahuje : Manuál Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack Kompatibilita : Smartfón Citlivost : 96 dB Země původu : Čína Adaptér součástí : Ne Kompatibilita : PC Konstrukce : Uzavřené Hmotnost (g) : 230.0 Impedance : 32 Ohm Varianta : PRO G1 Pokémon Poké ball White and Green Frekvenční odezva mikrofonu : 100 Hz - 10 kHz Barva podle výrobce : White Kompatibilita : Mac Délka kabelu : 1,5 m Kompatibilita : Xbox Ovládání : Hlasitost Provoz na baterie : Ne Kompatibilita : PS4 Aktivní odhlučnění : Ne Impedance (Ohm) : 32.0 Typ : Sluchátka na uši Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Citlivost (dB) : 96.0 Směrová charakteristika : Všesměrová

Produkt je výrobek značky Otl Technologies ,distribuovaný s EAN kódem 5055371624084.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Otl Technologies, Zvuk Otl Technologies, Zvukové komponenty Otl Technologies, Sluchátka a náhlavní soupravy Otl Technologies, Sluchátka Otl Technologies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

OTL Technologies PRO G1 Pokémon Poké ball White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Otl Technologies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Otl Technologies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

OTL Technologies PRO G1 Pokémon Poké ball White
Právě si prohlížíte...

806,- Kč