Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

OTL Technologies Peppa Pig George Rocket Blue

OTL Technologies Peppa Pig George Rocket Blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


OTL Technologies Peppa Pig George Rocket Blue z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným OTL Technologies Peppa Pig George Rocket Blue .

Detailní informace

Tato dětská sluchátka jsou určena k poslechu hudby, sledování filmů a hraní her, hlučnost těchto sluchátek je omezena na 85 dB a byla testována/prohlášena za vhodné pro děti ve věku od 3 do 7 let. Tato sluchátka lze použít se všemi vašimi oblíbenými zařízeními pomocí 3,5 mm univerzálního jack konektoru. (tj. použití s iPady, iPody, tablety, kapesními hrami, vzdělávacími za...řízeními, přenosnými DVD přehrávači, 2Ds XL a Nintendo switch). Obsahují nastavitelný polstrovaný hlavový most s měkkými náušníky pro pohodlí. Konstrukce : Uzavřené Kompatibilní s : iOS Impedance (Ohm) : 32.0 Provoz na baterie : Ne Mikrofon : Ne Citlivost : 85 dB Délka kabelu : 0,9 m Typ : Sluchátka na uši Kompatibilita : PC Kompatibilita : Android Balení obsahuje : Manuál Kompatibilita : Xbox Kompatibilita : iOS Země původu : Čína Adaptér součástí : Ne Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack Aktivní odhlučnění : Ne ADAT : Ne Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Barva : Modrá Citlivost (dB) : 85.0 Hmotnost (g) : 88.0 Impedance : 32 Ohm Kompatibilní s : macOS Kompatibilita : PS4 Barva podle výrobce : Blue Kompatibilní s : Android Kompatibilní s : PC

Produkt je výrobek značky Otl Technologies ,distribuovaný s EAN kódem 5055371623056.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Otl Technologies, Zvuk Otl Technologies, Zvukové komponenty Otl Technologies, Sluchátka a náhlavní soupravy Otl Technologies, Sluchátka Otl Technologies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 359,- Kč
2 226,- Kč
Detail
3 124,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

OTL Technologies Peppa Pig George Rocket Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Otl Technologies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Otl Technologies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

OTL Technologies Peppa Pig George Rocket Blue
Právě si prohlížíte...

475,- Kč