OTL Technologies Batman Bat Signal Grey

OTL Technologies Batman Bat Signal Grey
498 499 1965
498,- Kč

Původní cena: 499,- Kč


Hodnocení:


OTL Technologies Batman Bat Signal Grey z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným OTL Technologies Batman Bat Signal Grey .

Detailní informace

Tato dětská sluchátka jsou určena k poslechu hudby, sledování filmů a hraní her, hlučnost těchto sluchátek je omezena na 85 dB a byla testována/prohlášena za vhodné pro děti ve věku od 3 do 7 let. Tato sluchátka lze použít se všemi vašimi oblíbenými zařízeními pomocí 3,5 mm univerzálního jack konektoru. (tj. použití s iPady, iPody, tablety, kapesními hrami, vzdělávacími za...řízeními, přenosnými DVD přehrávači, 2Ds XL a Nintendo switch). Obsahují nastavitelný polstrovaný hlavový most s měkkými náušníky pro pohodlí. Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack Kompatibilita: iOS;Android;Xbox;PS4;PC Kompatibilní s: iOS;macOS;Android;PC Provoz na baterie: Ne Země původu: Čína Konstrukce: Uzavřené Balení obsahuje: Manuál Hmotnost (g): 88.0 Typ: Sluchátka na uši Barva: Šedá Citlivost (dB): 85.0 Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Barva podle výrobce: Grey Mikrofon: Ne Aktivní odhlučnění: Ne Impedance (Ohm): 32.0 ADAT: Ne Délka kabelu: 0,9 m Citlivost: 85 dB Adaptér součástí: Ne Impedance: 32 Ohm

Produkt je výrobek značky Otl Technologies ,distribuovaný s EAN kódem 5055371623001.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Otl Technologies, Zvuk Otl Technologies, Zvukové komponenty Otl Technologies, Sluchátka a náhlavní soupravy Otl Technologies, Sluchátka Otl Technologies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

854,- Kč
820,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

OTL Technologies Batman Bat Signal Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Otl Technologies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Otl Technologies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

OTL Technologies Batman Bat Signal Grey
Právě si prohlížíte...

498,- Kč