Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Niceboy HIVE XL 2021 - 17% sleva

-17%
Niceboy HIVE XL 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Niceboy HIVE XL 2021 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Niceboy HIVE XL 2021 .

Zlevněné zboží

Se sluchátky přes uši Niceboy HIVE XL vás při poslechu své oblíbené hudby nebude už nic rušit. Skvěle izolují ruchy okolí a díky velkokapacitní baterii vydrží až neuvěřitelných 20 hodin. HIVE XL jsou masivní sluchátka, jejichž náušníky zakryjí celé uši. Díky tomu dochází k silnému odhlučnění okolních ruchů pro váš nerušený poslech.... Sluchátka HIVE XL vás doslova vtáhnou do světa hudby, ve kterém můžete pobýt až 20 hodin. Pohodlný poslech je podpořen také kvalitní konstrukcí sluchátek a použitými materiály, počínaje výstelkou na hlavovém mostě až po měkké náušníky. O perfektní zvuk s hutnými basy se starají moderní technologie v čele s MaxxBass. HIVE XL posouvají poslech oblíbené hudby na úplně jiný level. Požitek z poslechu ještě umocní vysoký standard zpracování sluchátek, který zajišťuje velmi pohodlné nošení. O spolehlivý přenos zvuku se stará pokročilá technologie Bluetooth 4.2, díky které můžete sluchátka připojit k jakýmkoli zařízeními s technologií Bluetooth. Niceboy HIVE XL jsou osazeny velkokapacitní baterií a zároveň používají moderní technologii Bluetooth 4.2, která je extrémně šetrná co do spotřeby baterie. Můžete si tak vychutnávat nerušený poslech hudby až 20 hodin v kuse. Čas, který překonává nejeden playlist. Abyste však nemuseli spoléhat pouze na baterii a Bluetooth jsou sluchátka Niceboy HIVE XL osazeny i vstupem pro audio kabel, který je součástí balení. Sluchátka Niceboy HIVE XL jsou vyrobeny z odolných, ale zároveň lehkých materiálů, proto je můžete brát kamkoliv s sebou. Jsou také velmi pohodlné, což z nich dělá ideálního společníka na cesty. Předností je také jejich skladnost - kdykoli je nepotřebujete, jednoduše je složíte a schováte. Typ: Bezdrátová sluchátka na uši Mikrofon: Ano Barva: Černá Aktivní odhlučnění: Ne Citlivost (dB): 102.0 Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Doba přehrávání (hodiny): 35.0 Doba nabíjení (hodiny): 2.5 Bluetooth: Ano Hmotnost (g): 180.0 Země původu: Čína Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB Balení obsahuje: Audio kábl Konstrukce: Uzavřené Provoz na baterie: Ano Typ reproduktoru: Dynamický Napájení: USB Typ baterie: Integrované

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182424997.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Sluchátka a náhlavní soupravy Niceboy, Sluchátka Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 709,- Kč
Detail
1 456,- Kč
Detail
28 390,- Kč
Detail
599,- Kč
549,- Kč
Detail

Niceboy OFFICE M20 Silent+

Velikost 50 mm / Černá / Niceboy
399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Niceboy HIVE XL 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy HIVE XL 2021
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

990,- Kč